Exiqon introducerer fuldt fleksible og kundedefinerede microRNA qPCR paneler til microRNA ekspressionsprofilering


Exiqon A/S (NASDAQ OMX: EXQ), en førende leverandør af højt specialiserede produkter til genanalyse, offentliggjorde i dag lanceringen af fuldt fleksible og kundedefinerede microRNA qPCR paneler til sensitiv og præcis kvantificering af microRNAer i vigtige organismer såsomhuman, rotte, mus, hund, abe og adskillige andre organismer.

De nye kundedefinerede Pick-&-Mix microRNA qPCR paneler gør det muligt for kunderne  at udvælge præcis de qPCR assays som måtte være relevante for netop deres studier, hvilket sparer tid og reagenser, fordi microRNA ekspressionsprofilering kan udføres på en snæver række af microRNAer i stedet for det fulde miRNom. Det bliver samtidig muligt at analysere flere prøver per qPCR plade, og det giver en mere effektiv udnyttelse af værdifulde prøver og ressourcer.

Konfigurationen af de enkelte qPCR plader i produktet forenkles for kunderne ved præsentation af microRNA qPCR assays i applikationsspecifikke menuer såsom organismer (f.eks. menneske, rotte, mus, hund, etc.) eller biologi (f.eks. kræft, seurm/plasma, og stamceller), osv.

For at gøre konfigurationsprocessen enkel og nem, kan kunden ved hjælp af få klik i konfigurationsmodulet designe sit produkt ved enten at uploade hele sæt af microRNAer til at indgå i det endelige produkt eller komponere arrays ved at vælge relevante primersæt ud fra en liste af microRNA primersæt. Produktet kan tilpasses ved hjælp af en simpel ”træk og slip” funktion, der gør konfigurationsprocessen yderligere brugervenlig. Kunder kan også oprette en Min Profil konto, hvor tidligere designede produkter kan opbevares til senere tilpasning eller genbestilling.

I en kommentar sagde Senior Vice President Sales & Marketing Henrik M. Pfundheller: "Med lanceringen af ​​de kundedefinerede Pick-&-Mix microRNA qPCR paneler, forfølger vi vores strategi om at tilbyde fleksible løsninger, som gør købsprocessen enkel og ubesværet for vores kunder på trods af meget kompleks biologi", og tilføjer: "Konfigurationsmodulet gør det nemt at navigere gennem de mere end 1.500 qPCR microRNA primersæt prævalideret på syntetiske microRNAer i forhold til specificitet, sensitivitet.

Alle større mærker af qPCR instrumenter understøttes af Pick-&-Mix microRNA qPCR panelerne, herunder instrumenter til både 96 og 384 brønds plade-formater.

Exiqons miRCURY LNA ™ Universal RT microRNA PCR-system er fortsat den mest sensitive microRNA qPCR platform til rådighed i dag med håndtering af prøver helt ned til 1 pg total RNA uden behov for pre-amplificering og dermed uden risiko for introduktion af bias i dannelsen af cDNAet på grund af den unikke universelle RT trin.

Exiqon tilbyder et komplet sortiment af PCR-produkter til microRNA analyse, der foruden Pick-&-Mix microRNA PCR paneler omfatter ”ready-to-use” paneler til genom-dækkende screening af menneske, mus og rotte microRNA'er, RNA spike-in kontrol kits, samt RT og Master Mix kits, RNA oprensningskits, og unikke qPCR dataanalyse software, som er fuldt kompatibel med enhver pladekonfiguration defineret af Pick-&-Mix qPCR konfiguratoren. Hvis kunderne har identificeret proprietære microRNAer og gerne vil drage fordel af Exiqons patenterede LNA ™ kemi og unikke RT teknologi, tilbyder Exiqon også en ”easy-to-use” design software til design af brugerdefinerede microRNA qPCR analyser af høj kvalitet (http://www .exiqon.com / custom-PCR). miRCURY LNA ™ microRNA PCR er også tilgængelig via Exiqons Services.

Oplysninger om de nye Pick-&-Mix microRNA PCR-paneler er tilgængelige på Exiqons hjemmeside: http://www.exiqon.com/pick-and-mix

 

Yderligere information:

Lars Kongsbak, administrerende direktør, Exiqon, tlf. +45 4566 0888 (mobil: +45 4090 2101)

Henrik M. Pfundheller, VP Sales & Marketing, tlf. +45 4565 0420 (mobil: +45 4090 2106)


Attachments