Aqualife optager lån


First North meddelelse nr. 9/2012
4. april 2012

 

Finansiering af Aqualifes aktiviteter   

Resumé: Aqualife optager lån fra to aktionærer

Aqualifes bestyrelse har gennem nogle måneder arbejdet på at tilvejebringe finansiering, så selskabet kan fortsætte sine aktiviteter. Det har været en vanskelig proces, men det er nu lykkedes at få tilført finansiering således, at selskabet kan finansiere driften frem til 1. juni 2012 og gennemføre aktiviteter i perioden for at tilvejebringe kapital til perioden efter 1. juni 2012. 

Optagelse af lån

Selskabet har modtaget kontant lån på i alt DKK 1,5 mio. fra to aktionærer, United Food Technologies International S.A.L., Beirut, Libanon og Colonial ApS, på vilkår, der afspejler risikoen:

  • Lånet skal tilbagebetales med tillæg af rente, senest den 1. juni 2012.
  • Såfremt Aqualife inden da får tilført kapital i form af låne- eller egenkapital for minimum DKK 8 mio., forfalder lånebeløbet med tillæg af rente til øjeblikkelig betaling.
  • Dersom Aqualife afhænder i det væsentlige alle sine forretningsmæssige aktiver, forfalder lånet til øjeblikkelig betaling med tillæg af 100%.  

Udskydelse af betaling/akkordering af bankgæld

Aqualife har indgået aftale med selskabets tidligere bankforbindelse om, at betalingsfristen for 1. rate af selskabets samlede gæld til banken på DKK 12 mio., et beløb på DKK 5,8 mio. udskydes til 1. juni 2012, samt at selskabet inden da har ret til, på nærmere definerede vilkår, at afvikle den samlede gæld på DKK 12 mio. ved betaling af DKK 5 mio. kontant. 

Gennemførelse af større kapitalrejsning

Bestyrelsen planlægger samtidig at gennemføre en større kapitalrejsning inden 31. maj 2012, forventeligt på minimum DKK 12 mio.

 

Kontakt:    Ole S. Johansson, bestyrelsesmedlem, tlf. +45 61 63 10 36

                      www.aqualife.nu

 

                            

Selskabets Certified Advisor er Dahl-Sørensen & Partners A/S, Allan Reimann, tlf. +45 33 64 92 05

 


Attachments