KUTSU MEDIALLE

IATA: Lentoliikenteellä suuri merkitys Suomen taloudelle


Tutkimuslaitos Oxford Economics on selvittänyt lentoyhtiöiden yhteistyöjärjestölle IATA:lle lentoliikenteen taloudellisia vaikutuksia yhteensä noin 50 maassa. Nyt vastaava selvitys on valmistunut Suomen osalta.

Selvityksen mukaan monet toimialat ovat Suomessa riippuvaisia lentoliikenteen tarjoamista yhteyksistä. Tästä syystä lentoliikenne on IATA:n selvityksen mukaan merkittävä työpaikkojen ja talouskasvun luoja Suomessa.

IATA, Barif (Board of Airline Representatives in Finland), Blue1, Finnair sekä Suomen lentoasemia operoiva Finavia kutsuvat tiedotusvälineiden edustajat lentoliikenteen talousvaikutuksia ja toimintaympäristöä käsittelevään tiedotustilaisuuteen
torstaina 12.4. klo 9−10 hotelli Scandic Hotel Simonkenttään, osoite Simonkatu 9, Helsinki.

IATA:n selvityksen esittelevät tilaisuudessa IATA:n Jeff Poole, Director, Government and Industry Affairs, ja Pohjoismaiden aluevastaava Raimonds Gruntins. Lisäksi paikalla ovat Finnairin, Blue1:n, Barifin ja Finavian edustajat.

Pyydämme tiedotusvälineiden edustajia ilmoittautumaan tilaisuuteen etukäteen osoitteeseen comms@finavia.fi tai numeroon 020 708 2002 (Finavian Media Desk).

Tervetuloa!

IATA – International Air Transport Association
Barif – Board of Airline Representatives in Finland
Finnair
Blue1
Finavia

Lisätiedot:
Finnairin Media Desk, p. 09 818 4020
Blue1, Tom Christides, p. 040 752 3131
Finavian Media Desk p. 020 708 2002