Thrane & Thrane fortsætter strategisk analyse


Cobham plc offentliggjorde 5. april 2012, at de har købt en aktiepost i Thrane & Thrane, baseret på en tilkendegivet opfattelse af Thrane & Thrane som en attraktiv potentiel partner.

Bestyrelsen for Thrane & Thrane tager interessen til efterretning og bemærker, at størstedelen af minoritetsposten på 25,6% er erhvervet til en oplyst pris på DKK 420 pr. aktie. Erhvervelsen synes at understrege, at Thrane & Thrane har en meget stærk position og attraktive muligheder for videre udvikling.

For at varetage alle aktionærers interesse i optimering af Selskabets værdi og under hensyn til andre interessenter fortsætter bestyrelsen det igangsatte strategiske review af Thrane & Thranes muligheder. Som tidligere meddelt forventer bestyrelsen at kunne meddele resultatet af det strategiske review senest 14. maj 2012.


Kontakt:
Morten Eldrup-Jørgensen, Bestyrelsesformand
T: (+45) 2618 7780


Om Thrane & Thrane
Thrane & Thrane er verdens førende producent af udstyr og systemer til global mobil satellit- og radiokommunikation. Siden grundlæggelsen i 1981 har selskabet opnået en fremtrædende position inden for globale mobile satellittjenester baseret på Inmarsat systemet og leverer i dag udstyr til brug overalt – på land, til vands og i luften. Under varemærkerne Thrane & Thrane, EXPLORERTM, SAILOR® og AVIATOR markedsføres virksomhedens kommunikationsprodukter verden over via distributører og partnere. Selskabets aktier er noteret på NASDAQ OMX København (symbol: THRAN). www.thrane.com.


Attachments