Resultat af ordinær generalforsamling afholdt i NeuroSearch A/S


Selskabsmeddelelse
10.04.2012


På selskabets ordinære generalforsamling i dag blev følgende beslutninger truffet:
 

  • Årsrapporten for 2011 og bestyrelsens forslag om at overføre resultatet for 2011 til næste år blev vedtaget. 
     
  • Bestyrelsen blev genvalgt, således at denne fortsat består af Thomas Hofman-Bang (formand), Allan Andersen, Torbjörn Bjerke, Anders Ullman, Ian Talmage samt følgende nyvalgte medarbejderrepræsentanter: Carsten Jessen, Janus Schreiber Larsen og Lars Siim Madsen.
     
  • PricewaterhouseCoopers blev genvalgt som selskabets revisor.
     
  • Bestyrelsen trak sit forslag om mulighed for brug af elektronisk kommunikation mellem selskabet og dets aktionærer tilbage.
     
  • Bestyrelsens forslag til ændring af Vederlagspolitikken for bestyrelsen og direktionen blev vedtaget.
     
  • Bestyrelsens forslag om honoraret til bestyrelsen for 2012 blev godkendt.
     
  • Bestyrelsen blev af generalforsamlingen bemyndiget til at erhverve egne aktier i tiden indtil næste ordinære generalforsamling med en samlet nominel værdi på op til 2.455.394 kr. (svarende til 10% af selskabets nuværende aktiekapital).


Patrik Dahlen
Adm. direktør


Kontaktpersoner:
Patrik Dahlen, adm. direktør, telefon: 2629 7296
René Schneider, EVP & CFO, telefon: 2911 2097


Om NeuroSearch
NeuroSearch er et europæisk-baseret biofarmaceutisk selskab med speciale inden for sygdomme i centralnervesystemet. NeuroSearch er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Selskabets produktportefølje omfatter Huntexil® til behandling af de motoriske symptomer hos patienter med Huntingtons sygdom samt ordopidine og seridopidine, der begge har fuldført fase I-udviklingen. Huntexil® er p.t. i fase III-udvikling. Det overordnede mål for NeuroSearch er at skabe et profitabelt specialfarmaselskab, der bygger på den platform, som selskabet vil opnå fra en succesfuld udvikling og markedsføring af Huntexil®. NeuroSearch har også en portefølje af værdier til udlicensering eller frasalg.

Facade, NeuroSearch A/S

Attachments