Rettelsesmedelelse


First North meddelelse nr. 11/2012
10. april 2012

 

Rettelse: Finansiering af Aqualifes aktiviteter   

Resumé: Rettelsesmeddelelse til  Aqualifes meddelelse nr. 9/2012 

I selskabsmeddelelse nr. 9/2012 af 4. april 2012 oplyste Aqualife A/S, at selskabet har optaget lån stort DKK 1,5 mio. fra to stor aktionærer til finansiering af selskabets drift i en kortere periode indtil en større kapitaltilførsel kan gennemføres. I meddelelsen blev der redegjort nærmere for betingelserne omkring låneoptagelsen.  

Selskabet har imidlertid med beklagelse konstateret, at ovennævnte meddelelse ved en fejl havde udeladt en af betingelserne for låneoptagelsen.

Ud over det i meddelelse nr. 9/2012 anførte er det således et vilkår for låntagers (Aqualife A/S) accept af lånet, at Cleantech Logistics Inc., som besidder 50% af aktiekapitalen i Aqualife A/S’ associerede selskab Aqualife North America Inc. (ANA), indvilger i, på nærmere fastsatte vilkår og betinget af godkendelse fra AqualifeA/S’ generalforsamling, at indskyde sin beholdning af ANA-aktier i Aqualife A/S mod vederlæggelse i aktier i Aqualife A/S.

Vilkårene for indskuddet er,

  • at Cleantech Logistics skal vederlægges med et antal aktier i Aqualife A/S, svarende til 5% af aktiekapitalen efter transaktionen,
  • at indskuddet skal ske umiddelbart efter Aqualifes først forekommende ordinære generalforsamling, og forudsat generalforsamlingens godkendelse opnås, og
  • at Cleantech Logistics beskyttes mod udvanding op til DKK 10 mio. i forbindelse med den først forekommende kapitalforhøjelse i Aqualife A/S.

 

Kontakt:    Jens Willumsen, bestyrelsesformand, tlf. +45 23 47 56 40. 

                      www.aqualife.nu

                

Selskabets Certified Advisor er Dahl-Sørensen & Partners A/S, Allan Reimann, tlf. +45 33 64 92 05


Attachments