Dėl informacijos, pateikiamos žiniasklaidoje apie įmonių grupės „ALITA“, AB pelno (nuostolių) paskirstymo projektą

Alytus, Lietuva, 2012-04-11 07:48 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Įmonių grupė „ALITA“, AB (toliau – Bendrovė), reaguodama į 2012 m. balandžio 10 d. dienraščio „Verslo žinios“ išplatintą informaciją žinutėje, pavadinimu „Dengs nuostolius“ (10 psl.) (ir jo interneto portale www.vz.lt pateiktą atitinkamą informaciją), paaiškina, kad patvirtintu eilinio visuotinio Bendrovės akcininkų susirinkimo, šaukiamo 2012 m. balandžio 27 d., pelno (nuostolių) paskirstymo projektu nurodytas  Bendrovės akcinio kapitalo mažinimas 24 028 tūkst. Lt arba 6 959 tūkst. EUR suma, dengiant nepaskirstytą nuostolį, o taip pat akcininkų įnašai 5 261 tūkst. Lt arba 1 524 tūkst. EUR, skirti Bendrovės nuostoliams padengti, yra paminėti informaciniais tikslais, kaip 2011 m. įvykęs įvykis, turėjęs reikšmės apskaičiuojant 2011 m. pabaigai susidariusį nuostolį. Pateiktame eilinio visuotinio Bendrovės akcininkų susirinkimo sprendimo projekte nėra siūloma 2012 metais vėl mažinti Bendrovės akcinį kapitalą ar akcininkams atlikti papildomus įnašus.

Papildomą informaciją teikia generalinis direktorius Paulius Kibiša, tel.: (8 315) 57243.