Ny finansdirektör för INVISIO Communications utsedd


Stockholm, 16 april 2012

INVISIO (IVSO) har utsett Thomas Larsson som ny finansdirektör för INVISIO Communications.  

Larsson har sedan tidigare erfarenhet från befattningar som till exempel CFO på Systemtextgruppen AB och ekonomichef på Doro Nordic AB.

Larsson påbörjar sin anställning idag för att träda in i sin befattning under sommaren då nuvarande finansdirektör Bengt Nilsson lämnar bolaget på grund av pensionering.

För ytterligare information, kontakta:
Lars Højgård Hansen, vd för INVISIO Communications
Mobil: + 45 53 72 77 22
E-mail:
lhh@invisiocommunications.com

Om INVISIO Communications AB
INVISIO Communications AB är ett publikt företag som är noterat på First North Premier Segment (IVSO), en alternativ aktiemarknad på Nasdaq OMX Stockholm. INVISIO Communications har patent på "Bone Conduction"-tekniken, som stödjer bästa möjliga ljudkvalité i extrema ljudmiljöer, samt Soft Spring för optimal komfort i örat. Båda patenten finns i företagets INVISIO®-headsets för konsument och professionella användare. Produkterna används av militär, specialstyrkor, polis, brandmän och säkerhetsföretag runtom i världen och de produkter som tillverkas av Motorola till följd av licensavtal. Mer information finns på företagets hemsida www.invisiocommunications.com. Mangold Fondkommission AB (tel. + 46-8-503 015 50) är certifierad rådgivare för INVISIO Communications AB på First North Premier Segment.


Attachments