Forløbet af ordinær generalforsamling i Netop Solutions A/S


Birkerød,, 2012-04-17 11:14 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Meddelelse nr. 4-2012

 

17. april 2012

  

Forløbet af ordinær generalforsamling i Netop Solutions A/S

 

Netop Solutions A/S har i dag afholdt ordinær generalforsamling. Bestyrelsesformandens og den administreren­de direktørs beretning og orientering om udviklingen i koncernen blev taget til efterretning, og årsrappor­ten for 2011 blev godkendt.

Forslaget om at overføre årets resultat til næste regnskabsår blev godkendt.
 

De fire generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer Ib Kunøe, Jan Elbæk, Henning Hansen og Torben Frigaard Rasmussen var på valg, og blev genvalgt.

Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab blev genvalgt som revisor for selskabet.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Ib Kunøe som bestyrelsesformand.

Bestyrelsen har således følgende sammensætning:
 

Ib Kunøe (bestyrelsesformand)

Henning Hansen

Jan Elbæk

Torben Frigaard Rasmussen

Jakob Bork (medarbejdervalgt)

Søren Bach (medarbejdervalgt)

Marcus Kaber (medarbejdervalgt)

  


Netop Solutions A/S

Netop udvikler og sælger software-løsninger, der giver mulighed for hurtig, sikker og stabil overførsel af video, skærmbilleder, lyd og data mellem to eller flere computere. Selskabet har tre forretningsområder: Secure Remote Control, Classroom Management og Live Chat. Netop Remote Control er den mest skalerbare og sikre løsning på markedet for fjernbetjening i dag. Og flere end halvdelen af Fortune 100 benytter sig af denne unikke løsning. Netop Remote Control hjælper virksomheder verden over med at skære i supportomkostninger og leve op til strenge sikkerhedskrav. Med de markedsledende Classroom Management-løsninger til det digitale klasseværelse hjælper Netop elever og lærere i 75 lande med at opnå resultater gennem virtuel undervisning. Højere effektivitet og karakterer er blot nogle af resultaterne. Netops Live Chat-løsning, Netop Live Guide, er en unik chat-løsning, som giver virksomheder mulighed for at tilbyde en bedre kundeservice, øge effektiviteten og salget samt konvertere online besøgende til kunder. Netop beskæftiger ca. 130 ansatte og har datterselskaber i USA, England, Rumænien, Kina og Schweiz. Selskabet sælger sine løsninger til offentlige og private kunder i mere end 80 lande. Netop Solutions A/S er noteret på Københavns Fondsbørs OMX. I 2011 omsatte Netop for DKK 88,3 mio. Læs mere på: www.netop.com.

         Administrerende direktør Kurt Bager
         
         Telefon: 45 90 25 25
         
         E-mail:kgb@netop.com


Attachments