Cimber Sterling tilpasser organisationen til ny strategisk retning


Selskabsmeddelelse nr. 49 - 2011/12
18. april 2012

 

Siden udmeldingen om ny strategisk retning den 14. december 2011 har Cimber Sterling arbejdet med at tilpasse organisationen til den nye kerneforretning.

Fremover bliver kerneforretningen indenrigstrafik i Danmark og Sverige samt regional trafik – til en start til og fra Skandinavien og på længere sigt i hele Nordeuropa. Vores ambition er at blive Nordens førende regionale luftfartsselskab, der alene og sammen med andre sikrer kunderne en sammenhængende nordisk infrastruktur i luften.

Vi forenkler vores forretning ved blandt andet at harmonisere og strømline flyflåden og går, som omtalt i selskabsmeddelelse nr. 39 - 2011/12, fra i dag at have tre flytyper i Cimber Sterling til i fremtiden kun at have to flytyper. Vi har påbegyndt udfasningen af Boeing-flyene, der forventes gennemført i løbet af det næste halve års tid.

Vi står derfor over for at gennemføre en reduktion i antallet af medarbejdere på ca. 200 af de i alt ca. 890 medarbejdere i Cimber Sterling i perioden frem til udgangen af oktober måned i år. Der er indledt forhandlinger med de berørte medarbejderorganisationer via samarbejdsudvalget.

Reduktionen forventes ikke at påvirke de udmeldte resultatforventninger til 2011/2012.

 

Yderligere oplysninger, se vedhæftede eller kontakt:

Jan Palmér, CEO
Telefon: +45 60 29 26 26
E-mail: ir@cimber.dk

 


Attachments