2012 m. I ketvirčio pardavimai


AB „Utenos trikotažas“ pardavimai pirmąjį 2012 metų ketvirtį sudarė 9,3 mln. Lt (2,7 mln. EUR) ir buvo 37,9% mažesni palyginti su atitinkamu 2011 metų laikotarpiu. Konsoliduoti grupės pardavimai pirmąjį 2012 metų ketvirtį sudarė 12,1 mln. Lt (3,5 mln. EUR) ir buvo 31,6% mažesni palyginti su atitinkamu 2011 metų laikotarpiu.

 „Kaip jau komentavome anksčiau, nuogąstavimas dėl galimo ekonominio nuosmukio ir dėl to praėjusiais metais sumažėjęs vartojimas Europoje, lėmė pardavimų smukimą praeitų metų antroje pusėje. Tai turėjo įtakos ir šių metų pirmo ketvirčio rezultatams. Labiausia sumažėjo užsakymai iš klientų, kurie orientuojasi į paprastesnius gaminius, skirtus vidutinio ir žemesnio segmento pirkėjams.

Šiuo metu priimamų užsakymų dinamika leidžia tikėtis pardavimų augimo antrąjį šių metų ketvirtį palyginti su pirmuoju“, - teigė AB „Utenos trikotažas“ generalinis direktorius Gintautas Bareika.

Daugiau informacijos  apie esminį įvykį gali suteikti AB „Utenos trikotažas“  generalinis  direktorius Gintautas Bareika, tel. 8 389 51445.

Pasirašydamas šį informacinį pranešimą patvirtinu, kad pateikiama informacija yra išsami ir teisinga.

    

AB ,,Utenos trikotažas“ generalinis direktorius Gintautas Bareika