Precio får order från Västra Götalandsregionen


Genom ett ramavtal med Västra Götalandsregionen har Precio fått möjlighet att leverera tjänster för förvaltning och vidareutveckling av interna och externa webbplatser byggda på EPiServer.

Västra Götalandsregionen har samma uppdrag som ett landsting och är en av Sveriges största arbetsgivare med cirka 50 000 anställda. Avtalet löper över två år och med ett tredje år som option och har ett värde på 2‐3 Mkr.

- Affären med Västra Götalandsregionen är strategiskt viktig för oss på flera vis, dels är det vår hittills största EPi‐serveraffär dels är den mycket viktig för vårt kontor i Göteborg, säger Lars B. Gustafsson, försäljningschef på Precio.

2012-05-08

För ytterligare information, kontakta:
Lars B Gustafsson, försäljningschef
Tel 070 - 6461270

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Precio Pressrelease 2012-05-08.pdf

Om Precio
Precio är ett konsult‐ och systemutvecklingsföretag drygt 100 medarbetare i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna och Stockholm. Företaget är listat på NASDAQ OMX First North Premier. Thenberg & Kinde Fondkommission är bolagets Certified Adviser. Precio utvecklar IT‐system för dagens och morgondagens behov. Precio har också lång erfarenhet av rådgivning och projektledning inom IT‐ området och erbjuder tjänster inom bland annat informationsförsörjning, integration i form av specialisttjänster samt funktions‐ och förvaltningsåtaganden. Precio är Microsoft Partner inom femområden: Portals and Collaboration, Content Management, Web Development,Business Intelligence och Application Integration.

www.precio.se 


Attachments