AaB A/S aflægger periodemeddelelse for første kvartal


NASDAQ OMX Copenhagen A/S
Børsmeddelelse nr. 2012/07
Aalborg 29. maj 2012

 

Periodemeddelelse 1. kvartal, Aalborg Boldspilklub A/S

I overensstemmelse med reglerne for børsnoterede selskabers afgivelse af periodemeddelelser aflægger Aalborg Boldspilklub A/S periodemeddelelse for 1. januar – 31. marts 2012.

I perioden er der gennemført aftrædelsesaftaler med fodboldspillerne Chris Rolfe og Louay Chanko, ligesom AaB Ishockey og AaB College er under fortsat afvikling.

AaB Ishockey opnåede i sæsonen en plads i DM-semifinalerne, som blev endestationen efter fire nederlag mod Odense.  

AaB Fodbold sluttede Superliga-sæsonen 2011/2012 på en syvendeplads.  

Den samlede omsætningsudvikling er på samme niveau som for samme periode i 2011.

Det fremadrettede perspektiv for AaB tegner pr. 1. juli 2012 en ny, slankere og fokuseret fodboldvirksomhed inkluderende et optimeret talentudviklingsprogram og en tilpasset administrativ organisation.

Regnskabsåret er forbundet med usikkerhed. De væsentligste påvirkninger vedrører AaB Fodbolds præstationer, der i særlig grad får direkte indvirkning på TV-penge, sponsorindtægter, entreindtægter og transfer.

Selskabets nye direktion har anlagt en mere konservativ tilgang, således nedjusteres forventningerne for regnskabsåret 2012 fra et nul-resultat til et mindre negativt resultat.

Forudsætningerne herfor er, at der i andet halvår 2012 opnås en placering på samme niveau som i sæsonen 2011/2012, og at der realiseres transferindtægter i niveauet fem mio. kr.

 

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Lynge Jakobsen
Direktør

For yderligere oplysninger: Lynge Jakobsen 2067 8349


Attachments