GEOSENTRIC OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET


GEOSENTRIC OYJ    PÖRSSITIEDOTE  5.6.2012 klo 12.45

 

 

GEOSENTRIC OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET

 

GeoSentric Oyj:n varsinaisessa yhtiökokouksessa 5.6.2012 tehtiin seuraavat päätökset:

 

1. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vahvistetun taseen mukaisen tuloksen käsitteleminen

 

GeoSentric Oyj:n varsinainen yhtiökokous vahvisti yhtiön tuloslaskelman ja taseen tilikaudelta 2011. Yhtiökokous päätti, että tilikauden tulos kirjataan edellisten tilikausien voitto/tappio -tilille, ja että osinkoa ei jaeta.

 

2. Vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle

 

Varsinainen yhtiökokous päätti myöntää vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle.

 

3. Hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkioista päättäminen

 

Varsinainen yhtiökokous hyväksyi hallituksen palkkiot ja kannustimet. Bruttomääräinen kokouspalkkio on 2.000,00 euroa enintään kahdeksasta kokouksesta vuodessa. Hallituksen jäsenillä on lisäksi oikeus optio-oikeuksiin ehdotuksen mukaisesti ja oikeus konvertoida maksamatta olevat kokouspalkkionsa Yhtiön osakkeiksi varsinaiselle yhtiökokoukselle tehdyn ehdotuksen mukaisesti.

 

Varsinainen yhtiökokous päätti lisäksi, että tilintarkastajan palkkio maksetaan heidän kohtuullisen laskunsa mukaisesti.

 

4. Hallituksen jäsenten lukumäärästä päättäminen ja jäsenten valitseminen

 

Varsinainen yhtiökokous päätti, että hallituksen jäsenten lukumäärä on kolme (3) ja valitsi hallitukseen seuraavat henkilöt jatkamaan hallituksen jäseninä: Victor Franck,  Jeffrey Crevoiserat and Mike Po.

 

Hallitus valitsi Victor Franckin jatkamaan hallituksen puheenjohtajana.

 

5. Tilintarkastajien valinta

 

Yhtiökokous päätti valita Ernst & Young Oy:n päävastuullisena tilintarkastajanaan KHT Erkka Talvinko jatkamaan Yhtiön tilintarkastajana.

 

6. Rahoitusehdotukset

 

Varsinainen yhtiökokous päätti ehdotetusti vahvistaa riippumattoman asiantuntijaryhmän €350.000 määräisen rahoitusehdotuksen (”Ehdotus”).

 

7. Liikkeeseen laskettujen optio-oikeuksien peruuttaminen

 

Varsinainen yhtiökokous päätti peruuttaa kaikki ulkona olevat 88.918.555 optio-oikeutta niihin sovellettavien ehtojen puitteissa ja tarvittaessa optio-oikeuksien haltijoiden suostumuksella.

 

8. Osakkeen yhdistäminen

 

Varsinainen yhtiökokous päätti Yhtiön osakkeen yhdistämisestä enintään suhteessa 10:1 viimeistään 31.12.2012. Hallitus valtuutettiin päättämään tarkka suhdeluku ja täsmäytyspäivä yhdistämiselle, kun edellytykset yhdistämiselle ovat täyttyneet, minkä odotetaan kestävän useita kuukausia.

 

 

GeoSentric Oyj

 

 

Yhteydenotot lisäinformaation saamiseksi: investors@gypsii.com

 

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet