Aldata 1-2-1 Retail on nyt Solteq 1-2-1 Retail


Solteq Oyj Lehdistötiedote 8.6.2012

Solteqin kaupan ja palvelualan ohjelmistopalveluiden valikoima laajeni kattamaan ohjelmistopalvelut koko toimitusketjuun tuotteiden ja palveluiden tuotannosta ja jakelusta kuluttaja-asiakastiedon hallintaan, kun Solteq osti 22.3.2012 Aldata Solution Finland Oy:n koko osakekannan. Vähittäiskaupan toimialaratkaisu Aldata 1-2-1 Retail tunnetaan jatkossa nimellä Solteq 1-2-1 Retail.

Solteq 1-2-1 Retail kattaa vähittäiskaupan ohjelmistopalvelut toimitusketjun päästä päähän

Solteq 1-2-1 Retail –konsepti yhdistää kuluttajan ja kauppaketjun välillä tapahtuvat kohtaamiset sekä kaupan, että kuluttajan hyödyksi luomalla mahdollisuuden yksilölliseen kuluttajakokemukseen. Vähittäiskaupan toimialaratkaisu koostuu asiakkaan tarpeenmukaisesta toiminnanohjausjärjestelmästä ja siihen integroidusta kassajärjestelmästä sekä muista lisäarvoratkaisuista, jotka tehostavat myymälätoimintoja, tilaus-toimitusketjua, logistiikkaa, ketjunohjausta ja asiakastietojen hallintaa. Ytimessä oleva toiminnanohjausjärjestelmä voi olla esimerkiksi Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX tai AX for Retail, SAP, Aldata G.O.L.D. tai Solteqin IBM-pohjaiset ratkaisut. Pienemmillä myymälöillä ja kauppaketjuilla voi olla käytössään pelkästään monipuolinen kassajärjestelmä. Näiden ratkaisujen parissa Solteq palvelee kaupan alan asiakkaitaan yli 3500 myymälässä, joissa on yhteensä yli 8000 kassaa.

”Yhtiömme monipuolinen tuotevalikoima ja kokonaisvaltainen asiantuntemus tarjoavat tehokkaita työkaluja ja innovatiivisia ratkaisuja kaupan ja logistiikan sekä teollisuuden ja julkishallinnon tarpeisiin. Keväällä toteutuneen yrityskaupan myötä voimme tarjota markkinoiden laajimman valikoiman kaupan ja palvelualan ohjelmistopalveluja hankinnoista ja toimitusketjun optimoinnista kuluttaja-asiakastiedon hallintaan”, kertoo Solteqin toimitusjohtaja Repe Harmanen. 

”Solteq 1-2-1 Retail lisää läpinäkyvyyttä koko vähittäiskaupan ketjuun ja tarjoaa mahdollisuuden yksilölliseen markkinointiin ja palveluihin kaikissa asiakkaan asiointikanavissa. Solteq tulee jatkossakin panostamaan vähittäiskaupan monikanavaisuuden huomioimiseen tuomalla innovatiivisia ratkaisuja kuluttajakokemuksen parantamiseksi sekä myymälässä että verkossa”, kertoo Solteq Oyj:n B2C-ratkaisuista vastaava johtaja Petri Lindholm.

Solteq Oyj

Lisätietoja antaa:

Solteq Oyj
B2C-ratkaisuista vastaava johtaja, Petri Lindholm
Puhelin 0400 420 583
Sähköposti
petri.lindholm@solteq.com

Solteq tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kaupan ja palvelualan ohjelmistopalveluita koko toimitusketjun optimoinnista kuluttaja-asiakastiedon hallintaan. Maailman johtavien kumppaneiden teknologioilla kehitettyjen ratkaisujemme avulla asiakkaamme ohjaavat liiketoimintaansa entistä tehokkaammin ja parantavat kannattavuuttaan. Solteq täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Lisätietoja osoitteesta www.solteq.com