Nomura International Plc - naujas NASDAQ OMX Baltijos vertybinių popierių biržų narys


NASDAQ OMX Vilnius, priklausanti NASDAQ OMX Group, Inc. (NASDAQ:NDAQ), praneša, kad šiandien NASDAQ OMX Baltijos šalių vertybinių popierių biržos patvirtino Nomura International Plc narystę biržose Vilniuje, Taline ir Rygoje. Tai 29-as narys, kurio narystė galioja visose trijose NASDAQ OMX Baltijos šalių vertybinių popierių biržose.

Narystė trijose biržose Nomura International Plc ir jos klientams suteikia tiesioginę prieigą prie 80 akcijų, prekiaujamų NASDAQ OMX Baltijos šalių biržose.

Nomura International Plc nario kodas NASDAQ OMX Baltijos šalių biržose yra NIP. NASDAQ OMX Baltijos šalių vertybinių popierių biržos dabar turi 36 narius.

Apie Nomura

Nomura International plc, kartu su dukterinėmis įmonėmis, veikia kaip vertybinių popierių brokeris/tarpininkas Jungtinėje Karalystėje. Kompanija tarpininkauja prekiaujant skolos ir nuosavybės vertybiniais popieriais, ir šių produktų išvestiniais finansiniais instrumentais; teikia investicinės bankininkystės paslaugas, turto valdymo ir tradicinės bankininkystės paslaugas; siūlo korporatyvinių finansų ir privataus kapitalo paslaugas. Siūlo turto nuomos, investicijų konsultavimo ir valdymo paslaugas, taip pat įdarbinimo ir filantropijos paslaugas. Kompanija įsikūrusi Londone, Jungtinėje Karalystėje. Nomura International plc dukterinė įmonė priklauso Nomura Europe Holdings plc. Daugiau informacijos apie kompaniją galite rasti http://www.nomura.com.

         Rinkos operacijos, Baltijos vertybinių popierių rinka
         +370 5 272 1448