Nomura International Plc kļūst par NASDAQ OMX Baltijas biržas biedru


NASDAQ OMX biržu grupa (NASDAQ: NDAQ) paziņo, ka Nomura International Plc ir ieguvusi biržas biedra statusu NASDAQ OMX Baltijas vienotajā tirgū - Rīgas, Tallinas un Viļņas biržās, tādejādi kļūstot par 29 uzņēmumu, kuram piešķirts vienotais Baltijas biržu biedra statuss.

NASDAQ OMX Baltijas biržas biedra statuss Nomura International Plc un tās klientiem dos iespēju bez starpniekiem veikt investīcijas un darījumus ar akcijām, kas kotētas visā NASDAQ OMX Baltijas tirgū.

Nomura International Plc biedra kods Baltijas biržās būs NIP.

NASDAQ OMX Baltijas biržās ir pavisam 36 biedri.

Par Nomura

„Nomura International plc” kopā ar meitasuzņēmumiem darbojas kā vērtspapīru izplatītājs un brokerpakalpojumu sniedzējs Lielbritānijā. Uzņēmums klientiem piedāvā tirdzniecības iespējas ar akcijām, parāda vērtspapīriem, ar tiem saistītiem atvasinātie finanšu instrumentiem. Uzņēmums sniedz investīciju bankas pakalpojumus un nodrošina finansējumu dažāda veida korporatīvajos finansēšanas darījumos. Tas nodrošina arī aktīvu līzinga pakalpojumus, ieguldījumu konsultāciju un pārvaldes pakalpojumus, kā arī ar filantropijas aktivitātēm saistītus pakalpojumus. „Nomura International plc” ir „Nomura Europe Holdings plc” pilnībā piederošs meitasuzņēmums un bāzēta Londonā, Lielbritānijā. Plašāka informācija par kompāniju atrodama http://www.nomura.com/.

         NASDAQ OMX Baltijas tirgus
         Tirgus pakalpojumi
         Tālr.: 67212431