Finanssivalvonta on hyväksynyt Sponda Oyj:n 150 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen


Sponda Oyj                       Pörssitiedote         15.6.2012 klo 12:15

 

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Singaporessa tai Yhdysvalloissa.

FINANSSIVALVONTA ON HYVÄKSYNYT SPONDA OYJ:N 150 MILJOONAN EURON JOUKKOVELKAKIRJALAINAN LISTALLEOTTOESITTEEN

Sponda Oyj (”Sponda”) tiedotti 22.5.2012 laskevansa liikkeeseen 150 miljoonan euron suuruisen joukkovelkakirjalainan. Lainan maturiteetti on viisi vuotta ja eräpäivä 29.toukokuuta 2017. Lainan kiinteä vuotuinen korko on 4,125 prosenttia. 

Finanssivalvonta on tänään hyväksynyt joukkovelkakirjalainan listalleottamiseen liittyvän listalleottoesitteen. Listalleottoesite on saatavilla maanantaista 18.6.2012 lähtien englanninkielisenä Spondan Internet-sivuilla osoitteesta www.sponda.fi > Sijoittajat > Rahoitus.

Sponda on eilen 14.6.2012 jättänyt NASDAQ OMX Helsinki Oy:lle hakemuksen edellä mainitun joukkovelkakirjalainan ottamiseksi julkisen kaupankäynnin kohteeksi. Joukkovelkakirjalaina otetaan julkisen kaupankäynnin kohteeksi arviolta 18.6.2012.

Helsingissä 15. päivänä kesäkuuta 2012

 

Sponda Oyj

 

Lisätietoja:                                                                   

Kari Inkinen, toimitusjohtaja, puh. 0400-402 653 ja                            
Erik Hjelt, talous- ja rahoitusjohtaja, puh. 0400-472 313            


Tämä tiedote ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi.

 

Tämän tiedotteen levittäminen tietyissä maissa voi olla rajoitettu lainsäädännöllä, ja henkilöiden, jotka saavat tämän tiedotteen tai osan siitä haltuunsa, tulisi selvittää mahdolliset rajoitukset ja noudattaa niitä. Tässä tiedotteessa olevat tiedot eivät muodosta tarjousta myydä tai ostaa tiedotteessa tarkoitettuja arvopapereita missään sellaisissa maissa, joissa arvopapereiden tarjoaminen tai myyminen vaatisi esitteen tai dokumentaation laatimista tai olisi laiton ennen arvopapereiden rekisteröimistä tai poikkeusluvan hankkimista tai tiettyjen ehtojen täyttämistä kyseisen maan lainsäädännön mukaisesti.