Skelbiami LITGRID AB 2012 m. birželio 20 d. neeiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime priimti sprendimai

Vilnius, Lietuva, 2012-06-20 14:07 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- 2012 m. birželio 20 d. įvykusiame LITGRID AB  (juridinio asmens kodas - 302564383, teisinė forma - akcinė bendrovė, registruotos buveinės adresas: A. Juozapavičiaus g. 13, Vilniaus m., Vilniaus m. sav., Lietuvos Respublika, duomenys apie bendrovę kaupiami ir saugomi VĮ Registrų centro Vilniaus filiale Juridinių asmenų registravimo skyriuje) neeiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime buvo priimtas šis sprendimas:

1. LITGRID AB audito įmonės išrinkimas ir audito paslaugų apmokėjimo sąlygų nustatymas 2012 metams.

NUSPRĘSTA:

Išrinkti audito įmonę UAB „PricewaterhouseCoopers“ 2012 m. LITGRID AB finansinių ataskaitų auditui atlikti ir nustatyti ne didesnį kaip 70.000,00 (septyniasdešimt tūkstančių) litų, neįskaitant PVM, atlyginimą už minėtas audito paslaugas, kuris sumokamas suteikus paslaugas per 60 (šešiasdešimt) dienų nuo PVM sąskaitos-faktūros išrašymo dienos.

Informacija apie aukščiau minėtą sprendimą taip pat pateikiama LITGRID AB interneto tinklalapyje http://www.litgrid.eu bei teikiama LITGRID AB patalpose, adresu A. Juozapavičiaus g. 13, Vilniuje, darbo valandomis (7.30-11.30 val. ir 12.15-16.30 val., penktadieniais 7.30-11.30 val. ir 12.15-15.15 val.).

Laura Šebekienė
         Komunikacijos vadovė