West International levererar självbetjäningskiosk till ledande snabbmatskedja


West International har fått en större order från Micros Fidelio gällande lösningen WestInt® FlexikioskTM. Ordern överstiger 1 MSEK och innebär att West International stärker sin position inom affärsområdet självbetjäning.

Lösningen installeras i form av ett stort antal självbetjäningskiosker och kommer att användas på en av Sveriges ledande snabbmatskedjor. Ordern är en del i samarbetet mellan West International och kassasystemsleverantören Micros Fidelio.

”Vi ser en större efterfrågan från våra kunder på självbetjäningskiosker då det är ett bekvämt och modernt sätt att beställa på. Vi är väldigt nöjda med West International då de levererar högkvalitativa produkter och ger bra service och support längs vägen, och är glada att vårt goda samarbete fortsätter”, säger Henrik Hessbo, kundansvarig Norden på Micros Fidelio.

Leveransen av självbetjäningskioskerna sker under tredje och fjärde kvartalet 2012.

”Självbetjäning är ett av våra viktigaste strategiska områden. Denna order innebär att vi stärker vår position och fortsätter att leverera smarta standardiserade kiosklösningar som skapar effektivitet hos slutkunden”, säger Sten Karlsson, vd på West International.

 

    

 
För ytterligare information kontakta:
 
Sten Karlsson, vd West International AB
Mobil: 070-555 6065
E-post: sten.karlsson@westint.se
 

 


Attachments