Nordicom A/S - Betinget salg af ejendommene Sluseholmen 10, 12 og 14A, samt Ved Stigbordene 3, 2450 København SV


København, 2012-07-18 08:36 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Nordicom har solgt ejendommene beliggende Sluseholmen 10, 12 og 14A, samt Ved Stigbordene 3, 2450 København SV.

Ejendommene overtages senest den 1. oktober 2012 og salgssummen udgør DKK 140 mio.

Salget er betinget af købers due diligence og bestyrelses-godkendelse, men det er Nordicoms og købers forventning, at betingelserne opfyldes. Køber er en langsigtet institutionel investor.

”Salget er en vigtig milepæl i omstillingen af Nordicom og bestræbelserne på at afhænde de ejendomme, der ikke bidrager med positiv likviditet” udtaler adm. direktør Ole Steensbro.

Ved salget realiseres en regnskabsmæssig gevinst på ca. DKK 30 mio. Årets samlede resultat eksklusive værdireguleringer og skat (EBVAT) forventes at blive påvirket positivt af salget med ca. DKK 1 mio. Det samlede nettoprovenu fra salget vil blive anvendt til nedbringelse af det pantsikrede lån tilknyttet ejendommene.

For koncernens samlede aktiviteter er forventningerne til årets resultat eksklusive værdireguleringer og skat (EBVAT) uændret i niveau DKK +5 til +20 mio. 

Nordicom vil fortsætte afsøgningen af markedet for salg af ikke strategiske ejendomme, og det er selskabets forventning at gennemføre yderligere frasalg i indeværende år.

 

Med venlig hilsen

 

Allan Andersen                                         Ole Steensbro

Bestyrelsesformand                                 Adm. direktør

 

 

         For yderligere oplysninger kontakt:
         Adm. direktør Ole Steensbro
         Direkte telefon: 40 80 80 32