Yderligere oplysninger om udstedelse af aktier til Johnson & Johnson Development Corporation som led i daratumumab-aftalen


Selskabsmeddelelse

- Johnson & Johnson Development Corporation vil tegne 5,4 millioner aktier à nominelt DKK 1 til en kurs på DKK 88 per aktie
- Samlet investering i Genmab aktier vil udgøre DKK 475 mio. (ca. USD 80 mio.)
- Aktieudstedelsen er betinget af closing af licensaftalen for daratumumab mellem Genmab og Janssen Biotech, Inc., hørende til Janssen Pharmaceutical Companies under Johnson & Johnson

København, Danmark; 30. august 2012 – Genmab A/S (OMX: GEN) har i dag offentliggjort yderligere oplysninger om Johnson & Johnson Development Corporations (JJDC) tegning af aktier som led i den globale licens- og udviklingsaftale for daratumumab (HuMax®-CD38) mellem Genmab (jf. Genmabs Selskabsmeddelelse nr. 20) og Janssen Biotech, Inc., hørende til Janssen Pharmaceutical Companies under Johnson & Johnson.

Udstedelsen af nye aktier til Johnson & Johnson består af en rettet emission af 5,4 millioner nye aktier à nominelt DKK 1 fra Genmab til JJDC med hjemsted i New Jersey.

De nye aktier vil blive udstedt af Genmab i henhold til bemyndigelsen til bestyrelsen fra Genmabs aktionærer på generalforsamlingen den 6. april 2011. De nye aktier vil blive udstedt mod kontant betaling uden fortegningsret for Genmabs eksisterende aktionærer, og ingen personer eller enheder ud over JJDC vil deltage i den rettede emission.

Aktierne har en tegningskurs på DKK 88 pr. aktie à nominelt DKK 1 (én).
Lukkekursen for Genmabs aktier var den 29. august 2012 DKK 67,85.

De nye aktier har samme rettigheder som alle øvrige aktier udstedt af Genmab. De nye aktier er omsætningspapirer, har ingen omsættelighedsbegrænsninger, og giver ret til udbytte fra udstedelsestidspunktet. I henhold til betingelserne i aktietegningsaftalen har JJDC accepteret visse sædvanlige restriktioner i handlen med Genmabs aktier.

Genmab har på nuværende tidspunkt 44.907.142 stk. udestående aktier, og efter gennemførelsen af den rettede emission vil antallet af aktier udgøre 50.307.142. Efter aktieudstedelsen vil JJDC eje 10,73% af Genmabs aktiekapital.

Der udarbejdes i øjeblikket et prospekt, med flere oplysninger om den rettede emission, som vil blive offentliggjort i henhold til gældende regler og forordninger. Prospektet vil blive offentliggjort hurtigst muligt efter aktietegningsaftalen er blevet underskrevet. Aktietegningsaftalen er
betinget af almindelige closing betingelser, herunder godkendelse fra konkurrencemyndighederne af daratumumab-licensaftalen mellem Genmab og Janssen fra de amerikanske konkurrencemyndigheder (Federal Trade Commission) og det amerikanske justitsministeriums antitrust-afdeling i henhold til Hart-Scott Rodino loven samt godkendelse af prospektet fra Finanstilsynet. Der vil blive søgt om optagelse og notering af de nye aktier til handel på NASDAQ OMX Copenhagen A/S.

Om daratumumab
Daratumumab er et humant CD38 monoklonalt antistof med bredspektret celledræbende aktivitet. Daratumumab er i klinisk udvikling til behandling af myelomatose. Daratumumab er rettet mod CD38-molekylet, som er overudtrykt på overfladen af myelomatoseceller. Daratumumab kan også have potentiale i andre tumorer, hvor CD38 er udtrykt.

Om Genmab A/S
Genmab er et børsnoteret internationalt bioteknologisk selskab, som specialiserer sig i at skabe og udvikle differentierede humane antistoflægemidler til behandling af cancer. Selskabet er stiftet i 1999 og fik sit første markedsførte antistof, ofatumumab (Arzerra®), godkendt til behandling af kronisk lymfatisk leukæmi hos patienter, som er refraktære over for fludarabin og alemtuzumab, efter mindre end otte års udvikling. Genmabs validerede og næste-generations antistofteknologier forventes at levere en stadig strøm af fremtidige produktkandidater. Samarbejdsaftaler omkring innovative produktkandidater og teknologier er et primært fokusområde i Genmabs strategi, og selskabet samarbejder med førende farmaceutiske og bioteknologiske selskaber.  For yderligere oplysninger henvises til www.genmab.com.

Kontakt:
Rachel Curtis Gravesen, Senior Vice President, Investor Relations & Communication
T: +45 33 44 77 20; M: +45 25 12 62 60; E: r.gravesen@genmab.com

Denne selskabsmeddelelse indeholder fremadrettede udsagn. Ord som ”tror”, ”forventer”, ”regner med”, ”agter” og ”har planer om” og lignende udtryk er fremadrettede udsagn. De faktiske resultater eller præstationer kan afvige væsentligt fra de fremtidige resultater eller præstationer, der direkte eller indirekte er kommet til udtryk i sådanne udsagn. De væsentlige faktorer, som kunne bevirke at vore faktiske resultater eller præstationer afviger væsentligt, inkluderer bl.a., risici forbundet med præklinisk og klinisk udvikling af produkter, usikkerheder omkring udfald af og gennemførelse af kliniske forsøg herunder uforudsete sikkerhedsspørgsmål, usikkerheder forbundet med produktfremstilling, manglende markedsaccept af vore produkter, manglende evne til at styre vækst, konkurrencesituationen vedrørende vort forretningsområde og vore markeder, manglende evne til at tiltrække og fastholde tilstrækkeligt kvalificerede medarbejdere, manglende adgang til at håndhæve eller beskytte vore patenter og immaterielle rettigheder, vort forhold til relaterede selskaber og personer, ændringer i og udvikling af teknologi, som kan overflødiggøre vore produkter samt andre faktorer. For yderligere oplysninger om disse risici henvises til afsnit vedrørende risiko i Genmabs seneste finansielle rapporter, som er tilgængelige på www.genmab.com.  Genmab påtager sig ingen forpligtigelser til at opdatere eller revidere fremadrettede udsagn i denne selskabsmeddelelse og bekræfter heller ikke sådanne udsagn i forbindelse med faktiske resultater, medmindre dette kræves i medfør af lov.

Genmab®, det Y-formede Genmab logo®, HuMax®, HuMax-CD20®, HuMax®-EGFr, HuMax®-IL8, HuMax®-TAC, HuMax®-CD38, HuMax®-TF, HuMax®-TF-ADC, HuMax®-Her2, HuMax®-cMet, HuMax®-CD74, DuoBody™ og UniBody® er alle varemærker tilhørende Genmab A/S. Arzerra® er et varemærke tilhørende GlaxoSmithKline.

Selskabsmeddelelse nr. 21
CVR-nr. 2102 3884

Genmab A/S
Bredgade 34
1260 København K
Danmark


Attachments

21 daratumumab additional details_300812_dk.pdf