Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling


København, 2012-09-13 17:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Bestyrelsen for German High Street Properties A/S indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes fredag den 5. oktober 2012 kl. 10.00 på selskabets kontoradresse Sundkrogsgade 21, 2. sal, 2100 København Ø.

Dagsorden

  1. Forslag om ændring af vedtægterne

Bestyrelsen indstiller, at vedtægterne ændres, jf. nedenfor.

§ 1.1.        Selskabets binavn Investea German High Street A/S slettes. Dette skyldes, at selskabet ikke anvender binavnet.

§ 3.3.        Teksten ”Selskabets ejerbog føres af Aktiebog Danmark A/S, CVR-nr. 27 08 88 99, Kongevejen 118, 2840 Holte, der er valgt som ejerbogsfører på selskabets vegne.” ændres til ”Selskabets ejerbog føres af selskabets administrator eller en autoriseret ejerbogsfører valgt af administrator.” Grundet løbende vurderinger af forskellige omkostningsniveauer ønsker bestyrelsen at have mulighed for at vælge en ny ejerbogsfører.

§ 4.1.        Bestyrelsens bemyndigelse forlænges til 2017, således at datoen 31. december 2012 ændres til datoen 5. oktober 2017. Bestyrelsen ønsker en forlængelse af den nuværende bemyndigelse for at kunne gennemføre selskabets langsigtede strategi, herunder udvikle selskabet ved moderniseringer og ombygninger af ejendommene, tilkøb, optimering af finansiering m.v. Eksempelvis arbejder ledelsen løbende med moderniserings- og ombygningsplaner for selskabets ejendomme. Det er som regel langvarige processer, der skal afstemmes med såvel nuværende som potentielle lejere samt offentlige myndigheder. Man kan ikke påregne, at større moderniseringer og ombygninger eller attraktive nyinvesteringer kan fremmedfinansieres, og derfor vil det være nødvendigt at have adgang til at hente kapital fra aktionærerne. Det vil være uforsvarligt at sætte forhandlinger i gang vedrørende ombygninger og større moderniseringer, såfremt der ikke på forhånd foreligger en bemyndigelse til at kunne rejse aktiekapital til finansiering af sådanne arbejder. Den nuværende bemyndigelse udløber den 31. december 2012, og såfremt bemyndigelsen ikke kan blive forlænget, vil det være nødvendigt at foretage en kapitalforhøjelse allerede i 2012, således at det tilsikres, at selskabets strategi kan gennemføres. Bestyrelsen mener dog, at  det vil være hensigtsmæssigt at foretage en kapitalforhøjelse på et senere tidspunkt, hvor kapitalbehovet kan fastlægges mere præcist, og hvor det prismæssigt kan være mere attraktivt at rejse ny kapital ved forhøjelse af aktiekapitalen.

§ 5.4.        Ordet ”kan” slettes fra paragraffen som på nuværende tidspunkt lyder: ”Forslag, der af en aktionær ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være indgivet skriftligt til bestyrelsen senest 6 uger før generalforsamlingen kan afholdes.”. Bestyrelsen ønsker klarhed om at alle indkomne forslag der ønskes medtaget på den ordinære generalforsamling skal være indgivet skriftligt senest 6 uger før generalforsamlingen.

§ 6.2.        Underpunkt e er tidligere udgået, hvorfor det foreslås at punktet slettes helt, og punkterne f, g og h herefter tildeles henholdsvis e, f og g.

§ 8.2.        Det foreslås, at der i forlængelse af afsnittet ”En fuldmagt kan til enhver tid tilbagekaldes skriftligt af fuldmagtsgiveren.” tilføjes ”Skriftlig tilbagekaldelse skal ske overfor fuldmagtshaver og samtidig hermed skal der gives skriftlig meddelelse om tilbagekaldelsen af fuldmagten til selskabet.” Bestyrelsen ønsker at dette er vedtægtsbestemt, således at aktionærer, der afgiver en fuldmagt, er opmærksomme på at en tilbagekaldelse skal ske således, at tilbagekaldelsen sker direkte overfor fuldmagtshaver med samtidig orientering af selskabet.

§ 9.4.        Det foreslås, at paragraffen med ordlyden ”Hver A-aktie på nominelt DKK 10 har dog kun ret til 1 stemme, når generalforsamlingen træffer afgørelse i henhold til pkt. 13.5..” slettes, idet punktet ikke længere er gældende som følge af, at pkt. 13.5. ved en tidligere lejlighed er udgået.

§ 13.         Da indholdet af § 13 tidligere er udgået foreslås det, at punktet nu slettes og efterfølgende afsnit omnummereres som følge heraf.

§14.1.        Det foreslås, at følgende paragraf: ”Selskabets bestyrelse udpeger ved selskabets stiftelse en administrator til at forestå driften af Selskabet og dets datterselskaber efter nærmere aftale.” ændres til ”Selskabets bestyrelse udpeger en administrator til at forestå driften af Selskabet og dets datterselskaber efter nærmere aftale.” Bestyrelsen mener ikke formuleringen ”ved selskabets stiftelse” giver mening længere, og foreslår derfor at denne udgår.

        

Vedtagelse af forslag til vedtægtsændringer under punkt a kræver tiltrædelse af mindst to tredjedele af såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital.

På selskabets hjemmeside www.germanhighstreet.dk er følgende gjort tilgængeligt for aktionærerne fra datoen for udsendelse af denne indkaldelse:

1)                   Indkaldelsen.

2)                   Det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, herunder det    samlede antal for hver aktieklasse.

3)                   De dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen.

4)                   Dagsordenen og de fuldstændige forslag.

5)                   Formularer, der skal anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt.

Enhver aktionær, eller fuldmægtig for en aktionær er berettiget til at møde og stemme på generalforsamlingen, når vedkommende aktionærs aktiebeholdning på registreringsdatoen fredag den 28. september 2012 er noteret på navn i ejerbogen (aktiebogen) eller vedkommende aktionær har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse overfor selskabet, og såfremt vedkommende aktionær senest tirsdag den 2. oktober 2012 mod behørig legitimation har fremsat begæring om udlevering af adgangskort på selskabets kontor.

Enhver aktionær eller fuldmægtig for en aktionær kan møde på generalforsamlingen sammen med en rådgiver.

Bestilling af adgangskort eller afgivelse af fuldmagt kan ske ved at udfylde og indsende vedlagte blanket. Det bemærkes, at adgangskortet er personligt, og at der kan kræves forevist billedlegitimation ved fremmøde. Bestilling af adgangskort kan tillige ske på aktionærportalen under "Investor Relations" på www.germanhighstreet.dk, hvor også fuldmagt til bestyrelsen eller andre kan afgives.  Adgang til aktionærportalen sker ved brug af VP-kontonummer og adgangskode som anført øverst på vedlagte blanket.

Stemmeret kan også udøves ved at brevstemme, som tillige kan afgives ved brug af vedlagte blanket. Brevstemmer skal være selskabet i hænde senest torsdag den 4. oktober 2012 kl. 12:00, og kan ikke tilbagekaldes når de er selskabet i hænde.

Om selskabets aktieforhold kan oplyses, at Selskabets aktiekapital udgør DKK 36.500.830,00, der fordeles i A- og B-aktier à DKK 10,00 i forholdet 1:9, således at 10 % af aktiekapitalen svarende til DKK 3.650.080,00 udgøres af A-aktier, og 90% af aktiekapitalen svarende til DKK 32.850.750,00 udgøres af B-aktier.

Hver A-aktie på nominelt DKK 10 giver ret til 10 stemmer. Hver B-aktie på nominelt DKK 10 giver ret til 1 stemme.

Selskabet har udpeget Sparekassen Lolland A/S som kontoførende pengeinstitut.

 

På bestyrelsens vegne

 

Michael Hansen

Bestyrelsesformand

 

 


Attachments

Vedtægter (Forslag til ændringer).pdf Oplæg til vedtægtsændringer.pdf Fordeling af aktiekapitalen.pdf Tilmeldingsblanket og fuldmagts brevstemmeblanket DK Hjemmeside.pdf Indkaldelse ExGF 2012.pdf