ZetaDisplay: Lanserar SpotApp – första lösningen för mobilitet inom Digital Signage


Sverige, 2012-10-02 10:05 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

ZetaDisplay blir först i branschen med att erbjuda möjligheten att lokalt styra och ändra innehåll i butiksmiljön genom kommunikation via mobila arbetsverktyg. SpotApp är framtagen som ett komplement för att öka användbarheten och upplevelsen av ZetaDisplays medieplattform för Digital Signage.

- SpotApp kommer att möjliggöra för våra kunder att ändra innehåll och budskap på sina digitala storbildstavlor, bildskärmar, surfplattor etc var de än befinner sig via sina mobila arbetsverktyg, säger Leif Liljebrunn, koncernchef ZetaDisplay AB (publ).

- Det innebär också att våra kunder kommer att kunna vara mer aktuella och uppdaterade i sina budskap till konsumenterna och därmed skapa möjligheter för en ökad lojalitet och försäljning. Med lanseringen av SpotApp fortsätter vi att ge våra kunder marknadens kanske mest kompletta lösning för Digital Signage.

SpotApp lanseras i november och kommer att fungera på marknadens dominerande plattformar såsom iOS, Android samt Windows Mobile. Verktyget har senaste tiden testats i betaversion och har fått mycket gott resultat och kommer inom kort börja användas av lokala ICA-handlare runt om i landet. SpotApp är fullständigt integrerad med ZetaDisplays plattform i övrigt varför det är lätt att komma igång plus att ZetaDisplays höga krav på säkerhet och prestanda är fullt ut beaktade. 

 

För ytterligare information, kontakta:

Leif Liljebrunn, koncernchef ZetaDisplay AB (publ)

Telefon: +46 70 845 80 52

E-post: leif.liljebrunn@zetadisplay.com

 

Om ZetaDisplay

ZetaDisplay är en ledande leverantör av Digital Signage till större kedjor inom detaljhandels- och servicebranschen samt finanssektorn på den nordiska marknaden.

Huvudkontoret finns i Sverige och dotterbolag finns i Danmark, Norge och Finland. Aktien handlas sedan april 2011 på NASDAQ OMX First North Premier, med kortnamnet ZETA. Certified Adviser och likviditetsgarant är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information finns på http://www.zetadisplay.se.

 

Om Digital Signage

ZetaDisplay definierar Digital Signage som system för reklam, profilering och butikskommunikation som förmedlar ljud, bild och film i anslutning till butik och i offentlig miljö. Ett svenskt namn för Digital Signage är digital butikskommunikation. Lösningar baserade på digitala bildskärmar är en stor del av marknaden, men utvecklingen går mot att utnyttja fler digitala kanaler för att kommunicera kunderbjudanden och annan information. Det handlar om lösningar, som integreras med sociala medier och webbplatser, och appar för smarta mobiltelefoner och surfplattor vilka skapar interaktivitet med kunden. Utvecklingen går också mot att integrera lösningar med butikskedjans kassasystem för automatisk prisuppdatering och automatiskt byte av budskap på de digitala bildskärmarna.