Nr. 7/2012 Århus Elite A/S - Indkaldelse til ordinær generalforsamling


Aarhus, den 4. oktober 2012

 

NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Meddelelse nr. 07/2012

 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Århus Elite A/S, CVR-nr. 83 83 99 10, afholder generalforsamling

fredag den 26. oktober 2012 kl. 14.00

i NRGi Park, TDC Lounge, 2. sal, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.

 

Dagsorden:

  1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år.
  2. Fremlæggelse af revideret årsrapport.
  3. Godkendelse af årsrapporten, herunder beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport, samt meddelelse af decharge for direktion og bestyrelse.
  4. Behandling af forslag fra aktionærer og bestyrelse.
  5. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  6. Valg af revisor.
  7. Ændring af selskabets navn.
  8. Eventuelt.

 

Ad 4: Der er ikke modtaget forslag fra aktionærer. Forslag fra bestyrelse er medtaget under dagsordenens pkt. 7.

 

ad 5: Som det er blevet meddelt i forbindelse med offentliggørelse af selskabets årsrapport i meddelelse nr. 6 af 18. september 2012, har nuværende bestyrelsesformand Torben Bjerre-Madsen besluttet ikke at stille op til genvalg.

 

Bestyrelsen foreslår genvalg af:

• Lars Fournais
• Jens Harmsen
• Jesper Ørskov Nielsen
• Erik Meineche Schmidt
• Michael Vad

Som tidligere meddelt er det Bestyrelsens hensigt, at konstituere sig med Lars Fournais som ny bestyrelsesformand.

 

Ad 6: Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

 

Ad 7: Med udgangspunkt i Aarhus by’s navneskift fra ”Århus” til ”Aarhus” foreslår bestyrelsen, at selskabets vedtægter § 1 ændres, således at selskabets navn ændres fra "Århus Elite A/S” til "Aarhus Elite A/S". Selskabets hidtidige navn foreslås optaget som binavn.

Som konsekvens af forslaget foreslås vedtægternes § 1 ændret til følgende: ”Selskabets navn er Aarhus Elite A/S. Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune.”. Andre steder i vedtægterne hvor navnet ”Århus Elite” er nævnt opdateres i overensstemmelse hermed.

Herunder vil generalforsamlingen blive bedt om at give advokat Jesper Ørskov Nielsen, Interlex Advokater, bemyndigelse til at foretage registrering af det vedtagne forslag samt til at foretage de ændringer og korrektioner i det vedtagne, som Erhvervs- og Selskabsstyrelsen af hensyn til gennemførelse og registrering af de trufne beslutninger måtte forlange eller henstille foretaget.

 

Adgangskort kan af navnenoterede aktionærer senest den 23. oktober 2012 kl. 15.00, rekvireres via aktionærportalen/-klubben på www.aarhus-elite.dk. Adgangskort fremsendes per brev fra Computershare A/S. Dagsorden og årsrapport for 2011/12 med tilhørende årsberetning og forsynet med revisionspåtegning er fremlagt til eftersyn på selskabets kontor i Idrættens Hus Vest, Stadion Allé 70, 8000 Århus C, fra den 4. oktober 2012.

Selskabets nominelle aktiekapital udgør DKK 93.110.796. Aktiekapitalen er opdelt i A-aktier og B-aktier. Nominelt DKK 586.874 er A-aktier á DKK 0,25, og nominelt DKK 92.523.922 er B-aktier á DKK 0,25. Hver A-aktie på nom. DKK 0,25 giver 10 stemmer, og hver B-aktie på nom. DKK 0,25 giver 1 stemme.

Enhver aktionær har adgang til generalforsamlingen, når vedkommende senest den 23. oktober 2012 har fremsat begæring om udlevering af adgangskort via selskabets hjemmeside eller ved henvendelse til selskabets kontor. Enhver aktie, på hvilken vedkommende aktionær senest den 19. oktober 2012 har fremsat begæring om adgangskort og stemmeret, har stemmeret.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen


Attachments

Fondsboersmeddelelse_nr_07-2012_Indkaldelse_til_generalforsamling.pdf