Irländska eMobile väljer ytterligare en lättanvänd Doro-mobil för att stärka sitt erbjudande


Lund, 2012-10-15 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

eMobile, del av Eircom-koncernen, väljer att ta in ytterligare en Doro-mobil i sitt sortiment efter sina framgångar med PhoneEasy® 409.

- ”Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder ytterligare en Doro-mobil, Doro PhoneEasy® 612. Populariteten hos Doro PhoneEasy® 409 har visat att eMobiles kunder verkligen uppskattar Doros användarvänliga mobiltelefoner”, säger Kealan Donoghue, ansvarig för produkter och distribution hos Eircom-koncernen.

- ”Att eMobile väljer att utöka sitt sortiment av Doro-mobiltelefoner visar konkurrenskraften i våra anpassade mobiler. Vi är också glada över att utveckla samarbetet med Eircom och ytterligare stärka vår ställning på den irländska marknaden.”, säger Jérôme Arnaud.

För mer information vänligen kontakta:
VD och koncernchef Jérôme Arnaud, +46 (0) 46 280 50 05,
eller vice president och CFO Annette Borén, +46 (0)70 630 00 09.


Doro AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella
instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 15 oktober 2012, kl 09:00 CET.


Om eMobile
eMobile är Eircoms mobiltelefonitjänst som lanserades september 2010. eMobile erbjuder irländska kunder olika betalningssätt.  eMobiles sortiment av kontantkort och betalningsplaner har utvecklats för att göra det enkelt att välja mobiltjänst. 

 

Om Doro
Doro, marknadsledare inom telekommunikation för seniorer, är ett börsnoterat svenskt företag. Med över 38 års erfarenhet inom telekom fokuserar bolaget på att utveckla, marknadsföra och sälja produkter, mjukvara samt TeleCare- och mHealth-lösningar som är speciellt anpassade för seniorer – en växande grupp människor världen över. Doros breda sortiment av användarvänliga mobiltelefoner är unikt och bolagets exceptionella kunnande har uppmärksammats med flera internationella designpriser. Produkterna säljs i mer än 30 länder på fem kontinenter. 2011 omsatte Doro 745 Mkr och aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Mindre bolag. Läs mer om Doro på www.doro.com eller på facebook.com/DoroSverige

 


 


Attachments

Doro_PR_20121015_swe.pdf