NEO INDUSTRIAL OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET


Neo Industrial Oyj Pörssitiedote 8.11.2012 klo 15.50

Neo Industrial Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin tänään 8.11.2012 Helsingissä.

Yhtiökokous hyväksyi hallituksen 16.8.2012 allekirjoittaman jakautumissuunnitelman, jonka mukaan Neo Industrial Oyj jakautuu osittain siten, että osa sen varoista ja veloista siirtyy selvitysmenettelyttä uudelle perustettavalle julkiselle osakeyhtiölle, Avilon Oyj:lle. Jakautumissuunnitelman mukaan Neo Industrial Oyj:n osakkeenomistajat saavat jakautumisvastikkeena Avilon Oyj:n A- ja B-sarjan osakkeita omistuksensa mukaisessa suhteessa. Lisäksi hallitus valtuutettiin päättämään, että jakautumista ei ilmoiteta täytäntöönpantavaksi, mikäli olosuhteet muuttuvat ja hallitus arvioi, ettei jakautumisen täytäntöönpano ole yhtiön ja sen osakkeenomistajien edun mukaista.

Yhtiökokous hyväksyi esityksen mukaisesti hallituksen varsinaisten jäsenten lukumääräksi viisi (5) ja nimitti hallituksen uudeksi jäseneksi ja hallituksen puheenjohtajaksi Markku E. Rentton sekä hallituksen varapuheenjohtajaksi Matti Laineman.

 

Neo Industrial Oyj
Hallitus

  

Lisätietoja:
Markku E. Rentto, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0207 209 191

www.neoindustrial.fi

 

Neo Industrial Oyj:n strategiana on investoida pääasiassa teollista liiketoimintaa harjoittaviin ja keskenään synergiaetuja tarjoaviin yrityksiin. Yhtiön tavoitteena on kehittää ostettuja yrityksiä aktiivisella omistajuudella ja luoda niihin lisää arvoa. Tuottoa sijoitukselle syntyy osinkona ja arvonnousuna. Neo Industrialin B-osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä päämarkkinalla. Neo Industrialin toimialat ovat Kaapeli ja Viskoosikuidut.