Net Entertainment lanserar spelautomater (slots) på den Italienska marknaden


Idag den 3 december har den italienska spelmyndigheten AAMS öppnat upp den reglerade italienska marknaden för spelautomater, s k slots.

Net Entertainment kan idag meddela att flera av företagets högpresterande spel inom denna spelkategori idag har lanseras hos de flesta av Net Entertainments italienska kunder. Frekventa lanseringar av nya spel för den italienska marknaden är planerade under 2013.   

 

För ytterligare information vänligen kontakta;

Per Eriksson, VD Net Entertainment; Tel 08 – 57 85 45 00
per.eriksson@netent.com

 

 

Om  Net Entertainment

Net Entertainment är en ledande leverantör av digitalt distribuerade spelsystem vilka används av några av världens mest framgångsrika onlinespeloperatörer. Net Entertainments kasino är ett komplett spelsystem omfattandes både ett kraftfullt administrationsverktyg och en fullständig uppsättning högkvalitativa spel. Operatörerna erhåller en anpassad systemlösning som är lätt att integrera, vilket minimerar tiden mellan installation och driftsättning samt säkerställer en kostnadseffektiv drift. Net Entertainment är noterat på Nasdaq OMX Stockholm (NET-B). Mer information om Net Entertainment finns på www.netent.com.


Attachments

Net Ent Press Release 2012-12-03 SV FINAL.pdf