Betting Promotion: Jonas Ornstein tillträder som VD


Malmö, Sverige, 2012-12-21 15:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Enligt tidigare pressmeddelande har Jonas Ornstein anställts som tillförordnad VD. Nu anställs Ornstein som ordinarie VD med tillträde den 1 januari 2013.

Jonas Ornstein, född 1959, är sedan årsstämman 2010 styrelseledamot i Betting Promotion Sweden AB (publ). Ornstein är IT-entreprenör och en av grundarna till Betting Promotion. Han utvecklade den första versionen av Betting Promotions mjukvara för oddssättning och riskhantering. Ornstein har bred erfarenhet av spelbranschen i Europa och Asien, inom områdena sportsbetting, poker, asiatiska kortspel och lotto. Andra branscher som Ornstein har arbetat inom är bland annat telekommunikation, läkemedelsindustrin, energibranschen och algoritmhandel av värdepapper. Ornstein äger cirka 7 procent av aktierna i Betting Promotion. 

- Jag är nöjd med att vi har anställt Jonas Ornstein som VD och tror att han är rätt person att driva Betting Promotion framåt, säger styrelseordförande Greg Dingizian.

Malmö 21 december 2012

För ytterligare information kontakta:

Greg Dingizian
Styrelseordförande i Betting Promotion Sweden AB (publ)
Tel +46 40 10 53 50

 

Certified Adviser:

Sedermera Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser.

 

Betting Promotion Sweden AB (publ) är holdingbolag till rörelsedrivande dotterbolag. Betting Promotion sätter odds och handlar på sporthändelser. Spel hanteras både innan match och under pågående match, så kallad live betting. Sedan 2003 har Betting Promotion varit market maker på världens ledande spelbörser. Handeln sköts automatiskt och är därigenom menad att vara både effektiv och stabil. Betting Promotion erbjuder även odds till bookmakers.


Attachments

Pressmeddelande Betting Promotion 2012-12-21.pdf