Hartmann foreslår lukning af fabrik i Varkaus i Finland for at øge effektivitet og lønsomhed


Hartmann foreslår at lukke sin fabrik i Varkaus, Finland, med henblik på at sikre profitabel og bæredygtig vækst i den europæiske forretning på langt sigt. Det strategiske tiltag sigter mod at forbedre virksomhedens konkurrenceevne og optimere den europæiske produktion ved at reducere kompleksitet og øge effektiviteten. Forhandlinger med medarbejderrepræsentanter forventes påbegyndt den 14. januar 2013.

Som et led i strategien 'Competitive edge - driving growth' har Hartmann taget en række skridt til forbedring af konkurrenceevnen og styrkelse af virksomhedens kundefokus. Dette har resulteret i en mere effektiv produktion, og den foreslåede lukning af fabrikken i Finland forventes ikke at påvirke salget i Europa.

Hartmann indleder forhandlinger med medarbejderrepræsentanterne om udfaldet af den foreslåede lukning og mulige alternativer hertil. Dette kaldes YT-forhandlinger og sker i henhold til finsk lovgivning på området. Forhandlingerne vil stå på i mindst seks uger og vedrører 45 arbejdspladser i Finland.

Hartmann vil orientere om forhandlingernes udfald, når det foreligger.

Med venlig hilsen
Brødrene Hartmann A/S

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Michael Rohde Pedersen
CEO
Telefon: (+45) 45 97 00 33 


Attachments

Meddelelse i pdf