Zealand Pharmas præsentation på JP Morgans 31. årlige Healthcare-konference vil blive direkte webcast


København, 2013-01-04 13:36 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Zealand Pharma (NASDAQ OMX København: ZEAL) oplyser, at selskabets præsentation på JP Morgans 31. årlige Healthcare-konference i San Francisco den 10. januar 2013 kan følges via et direkte audio-webcast. Præsentationen er programsat til at begynde kl. 14.00 lokal tid (kl. 23.00 dansk tid) og vil blive givet af Dr. David Solomon, administrerende direktør i Zealand Pharma.

Præsentationen vil indeholde et overblik over virksomheden og dens vigtigste pipeline-aktiviteter, herunder en opdatering på lixisenatid (Lyxumia®), en GLP-1 agonist opfundet af Zealand Pharma og licenseret til Sanofi til behandling af type 2-diabetes.

Lixisenatid vurderes aktuelt af lægemiddelmyndighederne i en lang række lande globalt, og i november 2012 gav den europæiske komité for humanmedicinske produkter, CHMP, en positiv anbefaling af produktet til godkendelse i Europa.

Der vil ikke i forbindelse med præsentationen blive afgivet ny, væsentlig information af hverken regnskabsmæssig eller anden karakter vedrørende Zealand Pharma.

Der kan opnås adgang til det direkte audio-webcast via følgende link; http://jpmorgan.metameetings.com/webcasts/healthcare13/directlink?ticker=ZLDPF, der også kan åbnes direkte fra investor-delen af Zealand Pharmas hjemmeside (www.zealandpharma.com). Deltagere i webcastet anbefales at tilmelde sig ca. 10 minutter før start.

Efter præsentation og indtil 9. april 2013 vil en båndet version af webcastet være tilgængelig på selskabets hjemmeside.

###

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Hanne Leth Hillman, Vice President, Head of IR og Corporate Communication

Tlf.: 50 60 36 89, email: hlh@zealandpharma.com

 

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S (NASDAQ OMX København: ZEAL) er et biotekselskab med hovedsæde i København, Danmark. Zealand Pharma er specialiseret inden for innovation, optimering og udvikling af nye peptid-lægemidler og har en bred og moden pipeline af nye lægemiddelkandidater, der alle er identificeret gennem selskabets egne forskningsaktiviteter. Virksomhedens primære fokus ligger inden for diabetes/metaboliske sygdomme, og den førende lægemiddelkandidat er lixisenatid (Lyxumia®)1, en GLP-1 agonist til én gang daglig indgivelse, som er udlicenseret til Sanofi til behandling af type 2-diabetes. Lixisenatid vurderes aktuelt af lægemiddelmyndighederne i en lang række lande globalt, og I november 2012 gav den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, en positiv anbefaling af produktet til godkendelse i Europa.

Zealand Pharma har en partnerstrategi for udvikling og kommercialisering af sine produkter, og i tillæg til samarbejdet med Sanofi inden for type 2-diabetes, har virksomheden partnerskaber med Boehringer Ingelheim inden for diabetes/- fedme, med Abbott inden for akut nyreskade og med Helsinn Healthcare inden for kemoterapi-induceret diarré. Zealand Pharma fokuserer sine aktiviteter inden for sygdomsområder, hvor eksisterende behandlinger ikke i tilstrækkelig grad kan udfylde patientens behov, og hvor markedspotentialet for bedre behandling gennem brugen af ​​peptid-lægemidler er høj.

1. Lyxumia er det produktnavn, som er forelagt EMA (de europæiske lægemiddelmyndigheder) til godkendelse for lixisenatid. Produktnavnet for lixisenatid i USA er under overvejelse. Lixisenatid er i øjeblikket hverken godkendt eller licenseret noget sted i verden.


Attachments

IN 01-13_0104 -  JPM presentation_Webcast info - DA.pdf