Trainers' House on nimittänyt Arto Heimosen toimitusjohtajaksi


Espoo, 2013-01-09 07:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- TRAINERS' HOUSE OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 9.1.2013 KLO 8:30

Trainers’ House Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Arto Heimosen 9.1.2013 lukien. Arto Heimonen on toiminut yhtiössä vuodesta 2009 alkaen mm. varatoimitusjohtajana ja Ignis-liiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Trainers’ House Oyj:n nykyinen toimitusjohtaja Vesa Honkanen palaa kahden toimitusjohtajavuoden jälkeen asiakastyöhön johtajana ja valmentajana yhtiön valmennusliiketoiminnassa.

”Vesa Honkanen on luotsannut Trainers’ Housea määrätietoisesti toimitusjohtajana tammikuusta 2011 läpi kahden hyvin haasteellisen vuoden. Nyt on aika jälleen toteuttaa Trainers’ Housen historialle tyypillinen johdon roolivaihdos, jossa nykyinen toimitusjohtaja vapautuu keskittymään asiakastyöhön ja Arto Heimonen ottaa vastuulleen toimitusjohtajuuden. Heimonen tuntee yhtiön hyvin toimittuaan jo tovin keskeisessä roolissa sen johdossa. Hänellä on vahvat näytöt liiketoiminta- ja organisaatiomuutosten läpiviennistä eri toimialoilta.”, toteaa Aarne Aktan, hallituksen puheenjohtaja.

”Trainers’ Housen liiketoiminnan ydinosaaminen on erittäin vakaalla pohjalla, jolle on hyvä rakentaa yhtiön seuraava vaihe. Strategiamme ydin on vaikuttavuus kohtaamisissa. Toteutukseen olemme luoneet yksinkertaisen metodiikan ja työkalut tekemällä välttämättömästä väistämätöntä. Muutoksen onnistuneelle läpiviennille on aina kysyntää: mitattavat tulokset ja kestävä tekemisen muutos ovat liikkeenjohtoa kiinnostavia uutisia.”, sanoo Arto Heimonen, yhtiön uusi toimitusjohtaja.

TRAINERS’ HOUSE OYJ
Hallitus

LISÄTIETOJA:
Aarne Aktan, puhelin 040 342 4440
hallituksen puheenjohtaja

Arto Heimonen, puhelin 040 412 3456
toimitusjohtaja


JAKELU
Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset mediat
www.trainershouse.fi


 


Attachments

Pörssitiedote 9.1.2013.pdf