Solteqille Suomen ensimmäinen korkeimman tason kansainvälinen Microsoft Dynamics -sertifikaatti


Solteqin Solax on kunnossapidon, huoltopalveluiden ja liikkuvan työn hallintaan kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä, joka on saanut ensimmäisenä Suomessa Microsoftin kaikkein korkeimman tason kansainvälisen Certified for Microsoft Dynamics® AX2012 -sertifikaatin (CfMD). Arvostettu sertifiointi mahdollistaa Solaxin nousun osaksi globaalia Microsoftin tuotetarjoamaa.

Suomalainen kaupan ja palvelualan ohjelmistopalveluyhtiö Solteq ja Microsoft ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Vuonna 2008 Solteq lähti kehittämään uutta ohjelmistoa Dynamics AX -alustalle. Tästä yhteistyöstä syntyi Solax, jonka nyt saama Microsoftin korkeimman tason CfMD-sertifiointi kertoo asiakkaille ja jälleenmyyjäkumppaneille globaalisti, että niin ohjelmiston tekniset kuin toiminnallisetkin ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja sitä käyttävät yritykset suosittelevat sitä.

- Tämä on historiallinen hetki suomalaiselle ohjelmistoalalle ja Solteqille. Sertifikaatti erottaa muutamat ansioituneet sovellukset tuhansista ympäri maailmaa tehdyistä sovelluksista. Solteqin toimialaosaaminen on viety onnistuneesti kansainväliselle teknologia-alustalle. Tämä avaa meille erinomaiset menestymismahdollisuudet jatkossa, kertoo Solteqin Palveluiden toiminnanohjaus -liiketoiminnasta vastaava johtaja Matti Saastamoinen.

- Jos esimerkiksi asiakas Australiassa etsii mm. kunnossapitoon sopivaa ratkaisua, hän voi tutustua Solaxiin  markkinapaikallamme ja luoda yhteyden sopivaan jälleenmyyjään. Sertifiointi takaa asiakkaalle ohjelmiston korkean laadun ja asiakas voi olla varma, että ratkaisu toimii takuuvarmasti Dynamics AX:n kanssa”, Microsoftin Dynamics-liiketoiminnan johtaja Jaakko Karhumaa toteaa.

Microsoftin Dynamics-liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa. Solaxin tarina kuvastaa Microsoftin toimintatapaa: paikalliset kumppanit rakentavat sovelluksia, jotka sertifioinnin saatuaan ovat saatavissa kaikkialla maailmassa. - Meille on tärkeää edistää suomalaisia innovaatioita ja viedä maailmalle menestystarinoita. Dynamics AX -ympäristössä toimiva Solteq on tästä toiminnasta erinomainen esimerkki”, toteaa Microsoft Suomen markkinoinnin- ja liiketoimintojen johtaja Anthony Gyursanszky.

Lisätietoja:

Solteq Oyj

Palveluiden toiminnanohjaus liiketoimintajohtaja Matti Saastamoinen. Puh. 040-8444562

Microsoft

Microsoft Dynamics-liiketoiminnan johtaja Jaakko Karhumaa. Puh. 040-5552366

 

Solteq on johtava kaupan ja palvelualan ohjelmistopalveluyhtiö. Tarjoamme kestävää kumppanuutta ja markkinoiden laajimman valikoiman palveluja koko toimitusketjun optimoinnista kuluttaja-asiakastiedon hallintaan. Solteqin Solax on moderni toimialaratkaisu, joka tarjoaa joustavat ja selkeät käyttöliittymät mm. kohteiden hallintaan sekä dynaamiseen töiden ohjaukseen, aikataulutukseen ja resursointiin. Solax-järjestelmää käyttävät asiakkaat teollisuuden ja energiatuotannon käyttövarmuuspalveluissa, kunnossapito- ja huoltopalveluissa, elinkaaripalveluissa, kaupunkien ja kuntien teknisessä toimessa, kiinteistöpalveluissa sekä koti- ja hoivapalveluissa.