Paziņojums par ārkārtas akcionāru sapulci

AS „RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA” (reģ.nr.40003000765) akcionāru pilnsapulce notiks 25.02.2013. pulksten 12.00 Rīgā, Tomsona ielā 37, 1.Medicīnas skolas telpās.

Akcionāru reģistrācija - no pulksten 11.30 sapulces dienā.

Darba kārtība:

1. 2012.gada zvērināta revidenta vēlēšanas.

2. Citi jautājumi.

Ieraksta datums akcionāru dalībai AS „Rīgas farmaceitiskā fabrika” ārkārtas akcionāru sapulcē ir 2013.gada 14.februāris. Tikai personas, kuras ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties AS „Rīgas farmaceitiskā fabrika” ārkārtas akcionāru sapulcē.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā. Akcionāriem, kas ierosina papildu jautājumu iekļaušanu akcionāru sapulces darba kārtībā, ir pienākums iesniegt institūcijai, kura akcionāru sapulci sasauc, lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina, vai paskaidrojumu par tiem jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus.

Ar lēmumu projektiem un citu informāciju par pilnsapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem iepazīties, kā arī iesniegt priekšlikumus par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem var no 2013.gada 09.februāra līdz 2013.gada 24.februārim katru darbdienu no pulksten 9.00 līdz 12.00 pie AS „Rīgas farmaceitiskā fabrika” sekretāres I. Spāriņas Rīgā, Duntes ielā 16/22.

Reģistrējoties akcionāru pilnsapulcei jāuzrāda pase vai cits personas dokuments (ar fotoattēlu), kurā norādīts akcionāra vārds, uzvārds un personas kods. Ja akcionāru pārstāv viņa pilnvarota persona, jāuzrāda notariāli apliecināta pilnvara pārstāvēt akcionāru sapulcē, kā arī pilnvarotās personas personu apliecinošs dokuments.

AS „Rīga farmaceitiskā fabrika” valde