Tiedon tilinpäätös 2012 sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu


Tieto Oyj           PÖRSSITIEDOTE          21.2.2013, klo 12.00

Tieto Oyj:n Taloudellinen katsaus tilikaudelta 1.1.–31.12.2012 on julkaistu suomeksi ja englanniksi. Katsaus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2012. Taloudellinen katsaus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu tämän tiedotteen liitteinä sekä yhtiön internetsivuilla www.tieto.fi/sijoittajille. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on laadittu Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodin mukaisesti.

Tieto on julkaissut myös verkkovuosikertomuksen, joka on englanninkielinen. Kertomus löytyy internetistä osoitteesta www.tieto.com/annualreport-2012.

Lisätietoja:

Tanja Lounevirta, talousviestinnästä vastaava johtaja, puh. 02072 71725, 050 321 7510,
tanja.lounevirta@tieto.com.

TIETO OYJ

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki
NASDAQ OMX Stockholm
Keskeiset tiedotusvälineet

Tieto on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkapalveluyritys, joka tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Yhtiön tuotekehitysliiketoiminta ja toimituskeskukset toimivat maailmanlaajuisesti. Tieto on sitoutunut kehittämään yrityksiä ja yhteiskuntaa tietotekniikan ja vahvan toimiala- ja asiakasymmärryksen avulla, sekä auttaa asiakkaitaan löytämään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan muutoksessa. Me Tiedossa uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja työmme tuloksiin.

Tieto on perustettu vuonna 1968, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 17 000 ammattilaista yli 20 maassa. Tiedon liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX:ssä Helsingissä ja Tukholmassa. Lisätietoja osoitteessa www.tieto.fi.

 

 


Attachments

Tieto_Selvitys_hallinto_ja_ohjausjarjestelma_2012.pdf Tieto_Taloudellinen_katsaus_2012.pdf