Zealand Pharma A/S Nye selskabsvedt ægter efter udstedelse af nyt warrantprogram


København, 2013-02-21 11:21 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Zealand Pharma (NASDAQ OMX København: ZEAL.CO) meddeler hermed, at i alt 386.012 nye warrants er blevet udstedt under det nye warrantprogram for selskabets medarbejdere, der er blevet etableret af selskabets bestyrelse i henhold til bemyndigelsen i vedtægternes § 8.1 og som oplyst i Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 fra 8. februar 2013. De udstedte warrants giver ret til tegning af op til nominelt DKK 386.012 nye aktier i Zealand Pharma á nominelt 1 kr. pr. aktie til en udnyttelseskurs på 87,45 kr.

For en yderligere beskrivelse af de udstedte warrants og betingelserne i warrantprogrammet henvises til Selskabsmeddelelse nr. 4/2013.

Den til warrantudstedelsen hørende ændring i Zealand Pharmas vedtægter er i dag blevet registreret hos Erhvervsstyrelsen. De nye vedtægter er vedhæftet denne meddelelse og vil også være at finde på selskabets hjemmeside: www.zealandpharma.com.

# # #

 

 

For yderligere information kontakt venligst:

Hanne Leth Hillman, Vice President for IR & Corporate Communication

Tlf.: 5060 3689, email: hlh@zealandpharma.com

 

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S (NASDAQ OMX København: ZEAL) er et biotekselskab med hovedsæde i København, Danmark. Zealand Pharma er specialiseret inden for innovation, optimering og udvikling af nye peptid-lægemidler og har en bred og moden pipeline af nye lægemiddelkandidater, der alle er identificeret gennem selskabets egne forskningsaktiviteter. Virksomhedens primære fokus ligger inden for diabetes/metaboliske sygdomme, og den førende lægemiddelkandidat er lixisenatid (Lyxumia®), en GLP-1 agonist til én gang daglig indgivelse, som er udlicenseret til Sanofi til behandling af type 2-diabetes. Lyxumia® er godkendt til markedsføring i Europa (februar 2013) og vurderes aktuelt af lægemiddelmyndighederne i en lang række andre lande globalt. I februar 2013 accepterede FDA en registreringsansøgning for lixisenatid i USA for evaluering.

 

Zealand Pharma har en partnerstrategi for udvikling og kommercialisering af sine produkter, og i tillæg til samarbejdet med Sanofi inden for type 2-diabetes, har virksomheden partnerskaber med Boehringer Ingelheim inden for diabetes/- fedme, med Abbvie (tidligere Abbott) inden for akut nyreskade og med Helsinn Healthcare inden for kemoterapi-induceret diarré. Zealand Pharma fokuserer sine aktiviteter på sygdomsområder, hvor eksisterende behandlinger ikke i tilstrækkelig grad kan udfylde patientens behov, og hvor markedspotentialet for bedre behandling gennem brugen af ​​peptid-lægemidler er høj.


Attachments

Zealand Pharma - Articles of Association - February 2013.pdf Exhibit 8 1 A to AoA.pdf Exhibit 8 1 to AoA.pdf Exhibit 8 1 D to AoA.pdf 06-13_0221 - Warrantprogram-Nye vedt - DK_Final.pdf Exhibit 8 1 E to AoA.pdf Exhibit 8 1 B to AoA.pdf Exhibit 8 1 C to AoA.pdf