Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling - meddelelse 2013-08


Til aktionærerne i Jensen & Møller Invest A/S

 

 

Efter anmodning fra Erik Olesens Ejendomsselskab A/S, der ejer ca. 76,5 % af aktiekapitalen i Jensen & Møller Invest A/S, indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Jensen & Møller Invest A/S til afholdelse den

 

Onsdag den 20. marts 2013 kl. 11.00

på selskabets kontor, Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund.

 

 

DAGSORDEN (med fuldstændige forslag):

 

  1. Valg af medlemmer til bestyrelsen
  2. Bemyndigelse til dirigenten

 

Ad dagsordenens punkt 1:

I forlængelse af gennemførelse af det frivillige, betingede, offentlige købstilbud fra Erik Olesens Ejendomsselskab A/S, jf. selskabsmeddelelse nr. 4/2013, udtræder alle nuværende medlemmer af bestyrelsen, Kjeld Andersen, Svend Ørjan Jensen og Poul Ørum på den ekstraordinære generalforsamling og opstiller ikke til valget på generalforsamlingen.

 

Erik Olesens Ejendomsselskab A/S foreslår valg af følgende kandidater til bestyrelsen:

 

Direktør, civiløkonom Anders Steen Westermann

Direktør, hofjægermester Peter Vagn-Jensen

Direktør, cand.polit. Peter Morten Andreassen

 

Oplysning om de opstillede kandidaters baggrund og ledelseshverv kan findes i bilag til denne indkaldelse. Erik Olesens Ejendomsselskab A/S forventer, at den ny bestyrelse vil træde sammen umiddelbart efter generalforsamlingen for at udpege Anders Steen Westermann som formand samt at godkende årsrapporten for 2012, der herefter vil kunne offentliggøres den 20. marts 2013 i overensstemmelse med den offentliggjorte finanskalender.

 

Ad dagsordenens punkt 2:

Bestyrelsen foreslår, at dirigenten med substitutionsret bemyndiges til foretage anmeldelse af det vedtagne til Erhvervsstyrelsen og til at foretage sådanne ændringer heri og tilføjelser hertil, som måtte blive krævet af Erhvervsstyrelsen i forbindelse med registrering af det vedtagne.

 

***

 

 

Forslagene på dagsordenen kan vedtages med simpelt stemmeflertal, jf. vedtægternes § 10 og selskabslovens § 105.

 

 

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret

Selskabets aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet nominelt DKK 16.932.000 og er fordelt på 16.932 aktier á kr. 1.000. Hvert aktiebeløb på kr. 1.000 giver én stemme.

 

Registreringsdatoen er onsdag d. 13. marts 2013.

 

Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort, som beskrevet nedenfor.

 

Adgangskort

Aktionærer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen kan i perioden 26. februar til 15. marts 2013 kl. 23:59 (begge dage inklusive) rekvirere adgangskort på selskabets hjemmeside www.jensen-moller.dk  eller ved henvendelse til selskabet på telefon 35 27 09 02 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 14.00.

Fuldmagt og brevstemme

Fuldmagt eller brevstemme kan afgives ved brug af fuldmagts-/brevstemmeblanket, der kan hentes på selskabets hjemmeside www.jensen-moller.dk. Den udfyldte blanket sendes til selskabet på adressen Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund, via fax til nr. +45 35 38 19 50 eller via e-mail til: jmi@danskfinancia.dk. Blanketten skal være selskabet i hænde senest fredag den 15. marts 2013 kl. 23.59.

Yderligere oplysninger

På selskabets hjemmeside, www.jensen-moller.dk, vil der frem til og med dagen for generalforsamlingen kunne findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen, herunder vedtægter, oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen samt dagsordenen med de fuldstændige forslag.

Spørgsmål fra aktionærerne

Aktionærer kan stille spørgsmål til dagsordenen eller til dokumenter mv. til brug for generalforsamlingen ved skriftlig henvendelse til selskabet på adressen Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund, eller på e-mail: jmi@danskfinancia.dk

 

 

Charlottenlund, den 26. februar 2013

Jensen & Møller Invest A/S

Bestyrelsen


Attachments

JMI2013-08 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.pdf