CONSOLIDATED HOLDINGS A/S GIVER KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I NETOP SOLUTIONS A/S


Birkerød,, 2013-03-05 14:44 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Selskabsmeddelelse nr. 2 -2013                                                                                                            

 

 

5. marts 2013

  

Selskabets kontrollerende hovedaktionær, Consolidated Holdings A/S, CVR nr. 35 42 20 13, har anmodet Selskabet om at offentliggøre følgende meddelelse:

 

CONSOLIDATED HOLDINGS A/S GIVER KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I NETOP SOLUTIONS A/S

 

Consolidated Holdings A/S ("CH") forventer den 5. marts 2013 at forøge sin kontrol med Selskabet ved indgåelse af en aftale om køb af yderligere ca. 13,5 % aktier til 10,00 kr. pr. aktie, således at CH vil kontrollere ca. 77 % af aktierne og ca. 79 % stemmerne. CH ønsker at give selskabets øvrige aktionærer mulighed for at sælge deres aktier på tilsvarende vilkår og afgiver derfor købstilbud til samtlige Selskabets øvrige aktionærer om køb af deres aktier til en pris á kr. 10,00 pr. aktie.

 

Købstilbuddets vilkår, frist og fremgangsmåde ved accept er beskrevet i tilbudsdokumentet, der er bilag til denne meddelelse, og som samtidig med offentliggørelsen af nærværende er lagt på Selskabets hjemmeside under:

 

http://www.netop.com/investors/overview.htm

 

Denne meddelelse med bilag vil blive sendt til selskabets navnenoterede aktionærer på den af dem oplyste adresse.

____________

  

CH har endvidere anmodet selskabet om, at følgende dagsordenspunkt medtages til behandling på selskabets ordinære generalforsamling den 24. april 2013:

”Forslag om, at selskabet søger sine aktier af-noteret fra handel på Nasdaq OMX Copenhagen, herunder gennemførelse af den endelige af-notering betinget af, at Nasdaq OMX Copenhagen A/S giver tilladelse hertil.”

   

                                        

 

Netop Solutions A/S

 

Netop udvikler og sælger softwareløsninger, der giver mulighed for hurtig, sikker og stabil overførsel af video, skærmbilleder, lyd og data mellem to eller flere computere. Selskabet har to forretningsområder: ’Customer Service’ og ’Education’. Netops løsninger til ’Customer Service’, som bliver brugt at halvdelen af Fortune 100 og indeholder sikker fjernbetjening og live chat, hjælper virksomheder med at tilbyde bedre kundeservice, reducere supportomkostninger og leve op til strenge sikkerhedskrav. Inden for ’Education’ hjælper Netop, med de markedsledende Classroom Management-løsninger til det digitale klasseværelse, elever og lærere i 75 lande med at opnå bedre resultater gennem virtuel undervisning. Netop beskæftiger 144 ansatte og har kontorer i USA, England, Rumænien, Kina og Schweiz. Selskabet sælger sine løsninger til offentlige og private kunder i mere end 80 lande. Netop Solutions A/S er noteret på Københavns Fondsbørs OMX. I 2012 omsatte Netop for DKK 85,3 mio. Læs mere på: www.netop.com.

 

         Administrerende direktør Kurt Bager
         
         Telefon: 45 90 25 25
         
         E-mail:kgb@netop.com


Attachments

Tilbudsdokument Endelig.pdf Meddelelse om tilbud fra Consolidated Holdings.pdf Acceptblanket i forbindelse med tilbud.pdf