Warrantprogram - Veloxis Pharmaceuticals A/S udsteder nye aktier i forbindelse med udnyttelse af warrants og indberetning af aktietransaktioner af ledende medarbejdere


Selskabsmeddelelse nr. 5/2013

  

Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S                                                     Hørsholm, den 6. marts 2013

  

Warrantprogram - Veloxis Pharmaceuticals A/S udsteder nye aktier i forbindelse med udnyttelse af warrants og indberetning af aktietransaktioner af ledende medarbejdere i Veloxis Pharmaceuticals A/S

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S meddeler hermed, at selskabet har forhøjet sin aktiekapital med kr. 1.250.000 aktier à kr. 0,10 svarende til nominelt kr. 125.000 som følge af udnyttelsen af warrants af medlemmer af direktionen og ledende medarbejdere, der er tildelt under selskabets warrantprogram.

Tegningsprisen for de nye aktier er kr. 0,35 pr. aktie à kr. 0,10. Provenuet til Veloxis Pharmaceuticals A/S fra kapitalforhøjelsen andrager 437,500.

Efter registrering af de nye aktier andrager Veloxis Pharmaceuticals A/S' aktiekapital nominelt kr. 166.057.242,60 fordelt på aktier à kr. 0,10.

Hver aktie på nominelt kr. 0,10 giver ret til én stemme på generalforsamlingerne i Veloxis Pharmaceuticals A/S. De nye aktier giver ret til udbytte og andre rettigheder fra tidspunktet for warrantindehaverens meddelelse om udnyttelsen.

De nye aktier børsnoteres hos NASDAQ OMX Copenhagen efter registrering af kapitalforhøjelsen hos Erhvervsstyrelsen.

Indholdet af denne meddelelse har ingen indflydelse på selskabets regnskabsmæssige forventninger for 2013.

 

For yderligere information kontakt venligst:

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S

Bill Polvino                                                 Johnny Stilou

President & CEO                                        EVP, Chief Financial Officer

Mobil: +1 917 647 9107                            Mobil: +45 21 227 227

Email: wjp@veloxis.com                           Email: jst@veloxis.com

 

Yderligere oplysninger findes på www.veloxis.com.

 

Om Veloxis Pharmaceuticals

Veloxis er et specialiseret farmaceutisk selskab med hovedkontor i Hørsholm og med kontor i New Jersey, U.S.A. Selskabets primære produktkandidat er LCP-Tacro til immunosuppression, mere præcist organtransplantation. Veloxis' unikke, patentbeskyttede teknologiplatform, MeltDose®, kan forbedre optagelse og biotilgængelighed til lave produktionsomkostninger. Veloxis har et lipidniveau-sænkende produkt, Fenoglide®, på det amerikanske marked, kommercialiseret af partner Santarus, Inc.. Veloxis er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen under handelssymbolet OMX: VELO.

 


Attachments

060313 Veloxis Warrantudnyttelse.pdf