Dato for offentliggørelse af Zealand Pharmas helårsmeddelelse og Årsrapport for 2012


København,, 2013-03-08 14:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Investornyhed

Nr. 2/2013

 

─ Ledelsen afholder telefonkonference og direkte webcast på torsdag, 14. marts 2013, kl. 14.00

 

København, 8. marts 2012 Zealand Pharma A/S (NASDAQ OMX København: ZEAL) meddeler, at selskabet torsdag, 14. marts 2013 før kl. 9.00 vil udsende sin helårsmeddelelse og offentliggøre Årsrapporten for 2012.

 

Telefonkonference – Torsdag, 14. marts kl. 14.00

Samme dag, kl. 14.00 afholder selskabet en telefonkonference, hvor adm. direktør David Solomon, økonomidirektør Mats Blom samt Vice President for IR og Corporate Communication, Hanne Leth Hillman vil præsentere helårsmeddelelsen og Årsrapporten for 2012. Præsentationen vil blive efterfulgt af muligheden for at stille spørgsmål.

 

Telefonkonferencen afholdes på engelsk, og deltagelse kan opnås via nedenstående numre:

 

DK gebyrfrit nr.: 80 88 86 49

DK standard nr.: 32 72 92 73

 

Telefonkonferencen inklusiv en tilhørende powerpoint-præsentation kan følges via direkte audiocast (lydspor) fra følgende link: http://livecast.wehay.com/playontv/130314/zealandpharma/, der også kan tilgås fra investor-sektionen af Zealand Pharmas hjemmeside (www.zealandpharma.com). Deltagere i audiocastet anbefales at registrere sig ca. 10 minutter før, præsentationen starter.

 

En båndet gengivelse af begivenheden vil efterfølgende være tilgængelig på Zealand Pharmas hjemmeside.

 

###

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Hanne Leth Hillman, Vice President, Head of IR og Corporate Communication

Tlf.: 50 60 36 89, email: hlh@zealandpharma.com

 

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S (NASDAQ OMX København: ZEAL) er et biotekselskab med hovedsæde i København, Danmark. Zealand Pharma er specialiseret inden for innovation, optimering og udvikling af nye peptid-lægemidler og har en bred og moden pipeline af nye lægemiddelkandidater, der alle er identificeret gennem selskabets egne forskningsaktiviteter. Virksomhedens primære fokus ligger inden for diabetes/metaboliske sygdomme, og den førende lægemiddelkandidat er lixisenatid (Lyxumia®), en GLP-1 agonist til én gang daglig indgivelse, som er udlicenseret til Sanofi til behandling af type 2-diabetes. Lixisenatid er godkendt til markedsføring i Europa (februar 2013) under produktnavnet Lyxumia® og vurderes aktuelt af lægemiddelmyndighederne i en lang række andre lande globalt, inklusiv i USA (ansøgning indsendt i december 2012) og Japan (ansøgning indsendt i juni 2012).

Zealand Pharma har en partnerstrategi for udvikling og kommercialisering af sine produkter, og i tillæg til samarbejdet med Sanofi inden for type 2-diabetes, har virksomheden partnerskaber med Boehringer Ingelheim inden for diabetes/- fedme, med AbbVie (tidligere Abbott) inden for akut nyreskade og med Helsinn Healthcare inden for kemoterapi-induceret diarré. For yderligere information: www.zealandpharma.com

 


Attachments

IN 02-13_0308 -  Notice of FY 2012 results and AR with TC  - DA.pdf