Zealand introducerer ny visuel identitet og logo


København, 2013-03-14 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Zealand Pharma A/S ("Zealand") (NASDAQ OMX København: ZEAL) meddeler at have lanceret en ny platform for virksomhedens visuelle identitet og som en del heraf introduceres et nyt logo, der fra og med i dag kan ses og hentes på Zealands hjemmeside:www.zealandpharma.com.

 

I en kommentar til virksomhedens nye visuelle identitet og logo, siger David Solomon, adm. direktør i Zealand:

"Vi er glade for at kunne lancere ZEAL& som vores nye logo og som en fremadrettet stærk visualisering af vores virksomhedsidentitet. Zealand er det engelske navn for Sjælland, der er vores hjemsted, men ZEAL& refererer i særdeleshed til hvem vi er; en virksomhed med et dyb engagement i at opfinde banebrydende ny medicin, til vores dedikation og vores passion. Innovation af peptider udgør kernen i vores virksomhed, men vores indsats kan ikke stå alene i vores bestræbelser på at sikre bedre behandlingsmuligheder. Så vi er ZEAL& patienter, ZEAL& partnere, ZEAL& universiteter."

"2013 er startet særdeles positivt med den europæiske godkendelse og efterfølgende det første kommercielle salg af Lyxumia®, der er vores første opfindelse, nu under partnerskab med Sanofi. Vi ser frem til at dele flere nyheder; i første omgang vores helårsmeddelelse og Årsrapport for 2012, som udsendes i dag, og herefter flere ZEAL& resultater i de kommende måneder."

 

 

# # #

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Hanne Leth Hillman, Vice President and Head of IR & Corporate Communication

Tlf.: 5060 3689, hlh@zealandpharma.com

 

Om Zealand

Zealand Pharma A/S ("Zealand") (NASDAQ OMX København: ZEAL) er et biotekselskab med hovedsæde i København. Zealand er specialiseret inden for innovation, optimering og udvikling af nye peptid-lægemidler og har en bred og moden pipeline af nye lægemiddelkandidater, der alle er identificeret gennem virksomhedens egne forskningsaktiviteter. Virksomhedens primære fokus ligger inden for diabetes/metaboliske sygdomme, og den førende lægemiddelkandidat er lixisenatid (Lyxumia®), en GLP-1 agonist til én gang daglig indgivelse, som er udlicenseret til Sanofi til behandling af type 2-diabetes. Lixisenatid er godkendt til markedsføring i Europa (februar 2013) under produktnavnet Lyxumia® og vurderes aktuelt af lægemiddelmyndighederne i en lang række andre lande globalt, inklusiv i USA (ansøgning indsendt i december 2012) og Japan (ansøgning indsendt i juni 2012).

Zealand har en partnerstrategi for udvikling og kommercialisering af sine produkter, og i tillæg til samarbejdet med Sanofi inden for type 2-diabetes har virksomheden partnerskaber med Boehringer Ingelheim inden for diabetes/- fedme, med Abbvie (tidligere Abbott) inden for akut nyreskade og med Helsinn Healthcare inden for kemoterapi-induceret diarré. For yderligere information: www.zealandpharma.com

 


Attachments

PR 01-13-0314 - Zealand ny branding platform - DA.pdf