Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling 2013


Til
TORM A/S’ aktionærer                                                                                                 

                                            Hellerup, 15. marts 2013

  

Ordinær generalforsamling i TORM A/S – 11. april 2013
TORM A/S’ aktionærer indkaldes hermed til den ordinære generalforsamling torsdag den 11. april 2013 klokken 10:00 på Radisson Blu Falconer Hotel, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg.


Dagsorden og fuldstændige forslag
Bestyrelsen har vedlagt dagsorden og fuldstændige forslag.

Bestyrelsen ønsker at gøre specielt opmærksom på forslag 7.b. vedrørende en bemyndigelse til at ophæve Selskabets American Depositary Receipts ("ADR") program og i forbindelse hermed lade Selskabet erhverve egne aktier samt afnotere Selskabets American Depository Shares ("ADS") fra Nasdaq Capital Market, USA, og afregistrere Selskabets værdipapirer i henhold til U.S. Securities Exchange Act of 1934. Bestyrelsen har vurderet at det vil være i Selskabets interesse, henset til ADR-programmets begrænsede størrelse og de omkostninger, der er forbundet med en notering på Nasdaq samt rapporterings-og anmeldeskrav i henhold til U.S. Exchange Act. ADR-programmet repræsenterer ca. 0,5% af Selskabets samlede aktiekapital efter kapitalforhøjelsen, der blev gennemført i forbindelse med TORMs restrukturering i november 2012.


Indførelse af elektronisk kommunikation
Bestyrelsen har besluttet at udnytte bemyndigelsen til at introducere elektronisk kommunikation med virkning fra den 12. april 2013. TORM vil offentliggøre procedurerne for elektronisk kommunikation på Selskabets hjemmeside www.torm.com.


Bestyrelsen håber, at De som aktionær vil støtte TORM ved at deltage i generalforsamlingen eller ved at afgive Deres stemme enten ved fuldmagt eller brevstemme. 


 

Med venlig hilsen
På bestyrelsens vegne

 

Flemming Ipsen
Bestyrelsesformand

 

 

 

PS. Bemærk venligst, at der ikke vil være servering til den ordinære generalforsamling.


 

 

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING


I overensstemmelse med vedtægternes § 5 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i TORM A/S (CVR nr. 22460218)

Torsdag den 11. april 2013, kl. 10.00

på Radisson Blu Falconer Hotel, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg med følgende

      DAGSORDEN                                                  

  1. Bestyrelsens beretning om Selskabets virksomhed i det forløbne år
  2. Godkendelse af årsrapporten for 2012
  3. Bestyrelsens forslag om dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport
  4. Meddelelse af decharge for bestyrelse og direktion
  5. Valg af medlemmer til bestyrelsen
  6. Valg af revisor
  7. Bestyrelsens forslag:

a.     Godkendelse af niveauet for bestyrelsens honorar for 2013
b.     Bemyndigelse til bestyrelsen til at ophæve Selskabets American Depositary Receipts ("ADR") program og i forbindelse hermed lade Selskabet erhverve egne aktier samt afnotere Selskabets American Depository Shares ("ADS") fra Nasdaq Capital Market, USA, og afregistrere Selskabets værdipapirer i henhold til U.S. Securities Exchange Act of 1934, som ændret 
  1. Eventuelt

***

Vedtagelseskrav

Generalforsamlingen er kun beslutningsdygtig, hvis mindst 1/3 af aktiekapitalen er repræsenteret, jf. § 10, stk. 1 i Selskabets vedtægter.

Godkendelse af forslagene under dagsordenens pkt. 2, 3, 4, 6, 7.a. og 7.b. kræver simpelt flertal, jf. § 10, stk. 2 i Selskabets vedtægter. Ingen bestyrelsesmedlemmer er til genvalg, jf. § 12.2 i Selskabets vedtægter, og bestyrelsen foreslår ikke valg af yderligere bestyrelsesmedlemmer på generalforsamlingen under punkt 5.

Indkaldelsesform og adgang til oplysninger

Indkaldelse til generalforsamlingen vil blive sendt til alle navnenoterede aktionærer og/eller ADR-bevisindehavere, der har noteret deres besiddelse hos Selskabet, og som har fremsat begæring herom. Indkaldelse vil tillige ske ved bekendtgørelse i Erhvervsstyrelsens it-system og på Selskabets hjemmeside, www.torm.com.

Denne indkaldelse med dagsorden, de fuldstændige forslag, oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen og de formularer, der skal anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt eller brev og dokumenter, der vil blive behandlet på generalforsamlingen inklusive Selskabets årsrapport for 2012, vil være tilgængelige for aktionærerne på Selskabets kontor og på Selskabets hjemmeside, www.torm.com, i perioden fra senest onsdag den 20. marts 2013 indtil og inklusiv datoen for den ordinære generalforsamling.

 

Safe Harbor fremadrettede udsagn
Emner behandlet i denne meddelelse kan indeholde fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn reflekterer TORMs nuværende syn på fremtidige begivenheder og finansiel formåen og kan inkludere udtalelser vedrørende planer, mål, strategier, fremtidige begivenheder eller præstationsevne, og underliggende forudsætninger og andre udsagn, der er andre end udsagn om historiske fakta. De fremadrettede udsagn i denne meddelelse er baseret på en række forudsætninger, hvoraf mange er baseret på yderligere forudsætninger, herunder, men ikke begrænset til, ledelsens behandling af historiske driftsdata, data indeholdt i TORMs databaser, samt data fra tredjeparter. Selv om TORM mener, at disse forudsætninger var rimelige, da de blev udformet, kan TORM ikke sikre, at Selskabet vil opnå disse forventninger, idet forudsætningerne er udsat for væsentlige usikkerhedsmomenter, der er umulige at forudsige og er uden for Selskabets kontrol.

Vigtige faktorer der, efter TORMs mening, kan medføre, at resultaterne afviger væsentligt fra de, der er omtalt i de fremadrettede udsagn, omfatter færdiggørelse af den afsluttende dokumentation vedrørende henstanden fra vores långivere verdensøkonomiens og enkeltvalutaers styrke, udsving i charterhyre rater og skibsværdier, ændringer i efterspørgslen efter ton-mil, effekten af OPECs produktionsniveau og verdens forbrug og oplagring af olie, ændringer i efterspørgslen, der kan påvirke timecharterers holdning til planlagt og ikke-planlagt dokning, ændringer i TORMs driftsomkostninger, herunder bunkerpriser, doknings- og forsikringsomkostninger, ændringer i reguleringen af skibsdriften, herunder krav til dobbeltskrogede tankskibe eller handlinger foretaget af regulerende myndigheder, muligt ansvar fra fremtidige søgsmål, generelle politiske forhold, såvel nationalt som internationalt, potentielle trafik- og driftsforstyrrelser i shippingruter grundet politiske begivenheder eller terrorhandlinger.

Risici og andre usikkerheder er yderligere beskrevet i rapporter og meddelelser, offentliggjort af TORM og indsendt til The US Securities and Exchange Commission (SEC), herunder koncernens 20-F og 6-K dokumenter.De fremadrettede udtalelser er baseret på ledelsens aktuelle vurdering, og TORM er alene forpligtet til at opdatere og ændre de anførte forventninger i det omfang, det er krævet ved lov.

  


Attachments

05 2013 - Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2013 DK.pdf