Nurminen Logisticsin yt-neuvottelut päättyneet


Nurminen Logistics Oyj                                                     Pörssitiedote 19.3.2013 klo 17.20

Nurminen Logistics ilmoitti 31.1.2013 suunnittelevansa tuotatorakenteensa muutoksia kilpailukyvyn parantamiseksi ja toimintojen tehostamiseksi Suomessa. Yhtiö aloitti Suomen-toimipisteissään yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskivat koko Suomen-henkilöstöä, yhteensä 270 henkilöä. Neuvottelut saatiin päätökseen 19.3.2013.

Neuvotteluiden tuloksena on päätetty uudelleenorganisoida ja tehostaa prosesseja, keventää esimiestasoja ja yhdistää toimintoja. Neuvotteluissa sovitut henkilöstövaikutukset kohdistuvat aiemmin ilmoitetun 28 henkilön sijaan 26 henkilöön, joista osa on sijoitettavissa uusiin tehtäviin. Henkilöstön vähennystarpeen arvioidaan olevan noin 23 henkilöä.  

Yt-neuvotteluiden perusteella tehtyjen sopeuttamistoimien tuoma kustannussäästö on noin 700 tuhatta euroa vuonna 2013 ja noin 1 100 tuhatta euroa vuodesta 2014 alkaen. Kertaluonteiset kustannukset vuonna 2013 ovat noin 350 tuhatta euroa ja ne kirjautuvat vuoden ensimmäiselle neljännekselle.

Toteutettavat muutokset eivät vaikuta konsernin suunnitelmiin vahvistaa asemaansa Venäjän ja sen lähialueiden sisäisessä rautatieliikenteessä sekä Suomen ja Venäjän välisessä rautatieliikenteessä.

Nurminen Logistics Oyj

Topi Saarenhovi
toimitusjohtaja

Lisätietoja: Topi Saarenhovi, toimitusjohtaja, p. 010 545 2431.

JAKELU                                                                         
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet                                                     
www.nurminenlogistics.com

Nurminen Logistics tuottaa korkealaatuisia logistiikkapalveluja, kuten rautatiekuljetuksia, terminaalipalveluja, huolintaa ja erikois- ja raskaskuljetuksia sekä logistiikan lisäarvopalveluita. Yhtiöllä on logistiikka-alan osaamista kolmelta vuosisadalta, vuodesta 1886 saakka. Nurminen Logisticsin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Itämeren alue ja Venäjä sekä muut Itä-Euroopan maat. Yhtiön osake on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä