Paziņojums par akcionāru sapulci

AS „RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA” (reģ.nr.40003000765) akcionāru sapulce notiks 25.04.2013. pulksten 10.00 Rīgā, Tomsona ielā 37, 1.Medicīnas skolas telpās.

Akcionāru reģistrācija - no pulksten 9.30 sapulces dienā.

Darba kārtība:

1. Padomes, valdes un zvērināta revidenta ziņojums par 2012.gada rezultātiem un 2012.gada pārskata apstiprināšana.
  2. Valdes locekļu atbrīvošana no atbildības par 2012.gada darbības rezultātiem.
  3. 2012.gada peļņas sadale.
  4. Kārtējā gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.
  5. Zvērināta revidenta vēlēšanas.
  6. Citi jautājumi.

Ieraksta datums akcionāru dalībai AS „Rīgas farmaceitiskā fabrika” kārtējā akcionāru sapulcē ir 2013.gada 17.aprīlis. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties AS „Rīgas farmaceitiskā fabrika” kārtējā akcionāru sapulcē 2013.gada 25.aprīlī.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā. Akcionāriem, kas ierosina papildu jautājumu iekļaušanu akcionāru sapulces darba kārtībā, ir pienākums iesniegt institūcijai, kura akcionāru sapulci sasauc, lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina, vai paskaidrojumu par tiem jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus.

Ar lēmumu projektiem un citu informāciju par sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem iepazīties, kā arī iesniegt priekšlikumus par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem var no 2013.gada 09.aprīļa līdz 2013.gada 24. aprīlim katru darbdienu no pulksten 9.00 līdz 12.00 pie AS „Rīgas farmaceitiskā fabrika” sekretāres I. Spāriņas Rīgā, Duntes ielā 16/22.

Reģistrējoties akcionāru sapulcei jāuzrāda personas apliecinošu dokumentu (pasi vai personas apliecību), kurā norādīts akcionāra vārds, uzvārds un personas kods. Ja akcionāru pārstāv viņa pilnvarota persona, jāuzrāda notariāli apliecināta pilnvara pārstāvēt akcionāru sapulcē, kā arī pilnvarotās personas personu apliecinošs dokuments.

AS „Rīgas farmaceitiskā fabrika”  Valde

Attachments