Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Danionics A/S


I henhold til vedtægterne indkaldes herved til ordinær generalforsamling tirsdag den 23. april 2013 kl.10.00 på Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K.

Dagsordenen for generalforsamlingen er:

  1. Ledelsesberetningen om selskabets virksomhed i det forløbne år.
  2. Fremlæggelse af årsrapport med revisionspåtegning og ledelsesberetning samt godkendelse af årsrapporten.
  3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.
  4. Bestyrelsen fremsætter forslag om ændring af vedtægternes afsnit 12 om ny bemyndigelse til bestyrelsen til kapitalforhøjelse.
  5. Bestyrelsen fremsætter forslag om ændring af vedtægternes punkt 1.1. om selskabets navn.
  6. Valg af bestyrelse.
  7. Bestyrelsen fremsætter forslag om likvidation af selskabet.
  8. Valg af revisor.
  9. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer.

 

Ad punkt 4:

Under punkt 4 foreslår bestyrelsen vedtægternes afsnit 12 ændret til:

”12.   Bemyndigelse til forhøjelse af aktiekapitalen.

12.1.  Bestyrelsen er bemyndiget til inden den 23. april 2018 at udvide aktiekapitalen ad en eller flere gange med indtil nom. DKK 1.689.000,00 ved kontant indbetaling.

12.2.  Tegningskursen fastsættes til markedskursen på dagen for bestyrelsens beslutning om at udnytte bemyndigelsen, dog mindst til et beløb svarende til aktiernes nominelle værdi på udnyttelsestidspunktet. Udbuddet af nye aktier til tegning sker uden fortegningsret for de nuværende aktionærer.

12.3.  De nye aktier udstedes i den stykstørrelse, som er gældende på udnyttelsestidspunktet, for tiden DKK 1,00 eller multipla heraf, og de nye aktier udstedes med de samme rettigheder og forpligtelser, som gælder for selskabets øvrige aktier i henhold til de til enhver tid gældende vedtægter.

12.4.  Bestyrelsen kan foretage de ændringer af vedtægterne, som er en nødvendig følge af kapitalfor­højelser i forbindelse med udnyttelse af bemyndigelsen.”

 

Ad punkt 5:

Under punkt 5 foreslår bestyrelsen at selskabet ændrer navn fra Danionics A/S til ”Aktieselskabet af 23. april 2013.”

 

Ad punkt 6:

De nuværende bestyrelsesmedlemmer, Karsten Borch, Frank Gad og Henrik Ottosen er villige til genvalg. Edward Lam ønsker at udtræde af bestyrelsen.

Lykkes det at finde en ny investor kan der naturligvis fremkomme forslag om yderligere ledelsesændringer.

 

Ad pkt. 7:

Såfremt det ikke lykkes at finde en investor, der ønsker at investere i selskabet forud for den ordinære generalforsamling, stiller bestyrelsen forslag om at lade selskabet træde i likvidation efter reglerne i Selskabslovens kapitel 14.

Måtte det lykkes at finde en investor forud for den ordinære generalforsamling, vil bestyrelsen trække forslaget.

Under henvisning til Selskabslovens § 218 foreslås advokat Carsten Lorentzen, Aarhus valgt som likvidator.

 

Ad punkt 8:

Under punkt 8 foreslår bestyrelsen genvalg af KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (CVR-nr. 30700228) som revisor.

 

Godkendelse, vedtagelse og valg i henhold til dagsordenens punkter sker ved simpelt stemmeflertal, dog kræver vedtagelse af de under dagsordenens punkt 4, 5 og 7 foreslåede vedtægtsændringer, at forslagene vedtages med mindst 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede, stemmeberettigede aktiekapital.

 

Aktiekapital og stemmer m.v.

Aktiekapitalens størrelse er DKK 16.894.002, fordelt på 16.894.002 stk. aktier á nom. DKK 1,00. Hvert aktiebeløb på DKK 1,00 giver én stemme.

Ejerbogsfører er Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte.

Det pengeinstitut, der er udpeget af selskabet, er Nordea Bank Danmark A/S, Vesterbrogade 8, 0900 København C, hvorigennem aktionærerne kan udøve deres finansielle rettigheder.

 

Registreringsdato, adgangskort, stemmeret og fuldmagt

En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse.

Registreringsdatoen er således tirsdag, den 16. april 2013 kl. 23.59.

Aktionærerne kan stemme skriftligt ved brev. Brevstemmeblanketten er tilgængelig på selskabets hjemmeside www.danionics.dk. Brevstemmeblanketten skal være selskabet i hænde senest fredag, den 19. april 2013 enten ved returnering til Danionics A/S c/o DAHL, Dronningens Tværgade 9, 1., 1302 København K eller på e-mail investor@danionics.dk.

For at få adgang til generalforsamlingen skal der ved indgangen forevises adgangskort for aktionærer og eventuelle ledsagere. Adgangskort kan rekvireres ved tilmelding på e-mail investor@danionics.dk med angivelse af navn, adresse og VP-nr. samt fremsendelse af udfyldt fuldmagtsblanket eller ved at udfylde og returnere tilmeldings- og fuldmagtsblanket til Danionics A/S c/o DAHL, Dronningens Tværgade 9, 1., 1302 København K, telefax 88 91 98 01. Blanketten kan udskrives fra hjemmesiden www.danionics.dk.

Bestilling af adgangskort og eventuelle fuldmagter skal være modtaget senest fredag, den 19. april 2013. Fuldmagten skal være skriftlig og dateret, og datoen må ikke være mere end 1 år forud for generalforsam­lingen. Fuldmagt til bestyrelsen skal dog gives til en bestemt generalforsamling med en på forhånd kendt dagsorden.

Aktieanalytikere og pressen kan få adgang, ved tilsagn senest fredag den 19. april 2013, og de bedes rette henvendelse til Jette Holm på telefon 70 23 81 30 eller på e-mail investor@danionics.dk.

 

Dagsorden m.v.

Denne indkaldelse med dagsorden indberettes af selskabet til NASDAQ OMX Copenhagen A/S og offentliggøres herefter i Erhvervsstyrelsens it-informationssystem, på selskabets hjemmeside www.danionics.dk samt fremsendes senest onsdag den 27. marts 2013 til de i selskabets ejerbog noterede aktionærer, som har fremsat begæring herom.

Senest onsdag den 27. marts 2013 vil dagsordenen for generalforsamlingen med de fuldstændige forslag, årsrapporten med revisionspåtegning og årsberetningen samt brevstemme- og fuldmagtsblanketter være tilgængelig på selskabets hjemmeside www.danionics.dk.

 

København, den 27. marts 2013

 

Bestyrelsen i Danionics A/S

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information:

Henning O. Jensen, administrerende direktør, tlf. +45 70 23 81 30

 


Attachments

Danionics Nr 3-2013 - Indkald GF.pdf