PartnerTech stärker sitt operativa och kommersiella fokus


För att ytterligare öka konkurrenskraften stärker PartnerTech sitt operativa och kommersiella fokus genom att koordinera de operativa områdena Elektronik och  Systemintegration och Inkapslingar samt utveckla Supply Chain funktionen som omfattar alla aktiviteter inom PartnerTechs globala inköp och försörjningskedja.

Peter Nilsson har utnämnts till ansvarig chef för Elektronik samt Systemintegration och Inkapslingar. I sin utökade roll är Peter ansvarig för verksamheten i dessa två operativa områden.

Mats Lundin har utnämnts till ansvarig chef för Supply Chain. I sin roll är Mats ansvarig för att utveckla PartnerTechs supply chain funktion med syfte att erbjuda kunderna effektiva och konkurrenskraftiga supply chain lösningar.

Peter och Mats tillträder sina nya roller den 1 april 2013.

   

För ytterligare information kontakta:

Leif Thorwaldsson, VD och Koncernchef, Tel: +46 (0) 40 10 26 41

----------------------------------------------------------------------------------------------

Om PartnerTech

PartnerTech utvecklar och tillverkar produkter på uppdrag av ledande företag, främst inom områdena Informationsteknologi, Industri, Miljöteknik, Medicinsk teknik och instrument, Försvar och marin samt Sälj- och betalningslösningar. PartnerTech omsätter drygt 2,3 miljarder kronor och har ca. 1 300 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Vellinge, är noterat på NASDAQ OMX, Stockholm. Hemsida: www.partnertech.com

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som PartnerTech AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 28  mars 2013 kl. 10.00.


Attachments

Operational focus SVE.pdf