Informacija ir dokumentai 2013 m. balandžio 26 d. įvyksiančiam eiliniam visuotiniam AB GRIGIŠKĖS akcininkų susirinkimui.

Vilnius, Lietuva, 2013-04-04 16:47 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- 2013 m. balandžio 4 d. vykusiame AB „GRIGIŠKĖS“ Valdybos posėdyje buvo nuspręsta teikti AB „GRIGIŠKĖS eiliniam visuotiniam akcininkų susirinkimui, įvyksiančiam 2013 m. balandžio 26 d., šią informaciją ir dokumentus: Bendrovės 2012 m. konsoliduotąjį metinį pranešimą, Bendrovės 2012 m. auditoriaus išvadą ir audituotą Bendrovės 2012 m. konsoliduotųjų ir Bendrovės metinių finansinių ataskaitų rinkinį, Bendrovės 2012 m. pelno paskirstymo projektą, AB „GRIGIŠKĖS eilinio visuotinio akcininkų susirinkimo, įvyksiančio 2013 m. balandžio 26 d., valdybos siūlomus sprendimų projektus dėl kiekvieno visuotinio akcininkų susirinkimo darbotvarkės klausimo, bei Bendrojo balsavimo biuletenio formą (žr. priedus).

Gintautas Pangonis
         AB „GRIGIŠKĖS“ prezidentas