Pranešimas apie įvykusį AB "Klaipėdos nafta" neeilinį visuotinį akcininkų susirinkimą


Pranešame, kad AB „Klaipėdos nafta“, kodas 110648893, buveinė registruota adresu Burių g. 19, Klaipėda (toliau – Bendrovė), valdybos iniciatyva ir sprendimu 2013 m. balandžio 5 d. 13.00 val. buvo sušauktas Bendrovės neeilinis visuotinis akcininkų susirinkimas. Susirinkimas įvyko Bendrovės buveinėje, adresu: Burių 19, Klaipėda.

Susirinkimo darbotvarkė:

1. Dėl pritarimo AB „Klaipėdos nafta“ valdybos sprendimui sudaryti Krantinės infrastruktūros ir suprastruktūros projektavimo, pirkimo ir statybos sutartį su skelbiamų derybų būdu „Uosto infrastruktūros (krantinės (angl. jetty)) su suprastruktūra (įranga) projektavimo ir statybos darbai“ laimėtoju.

2. Dėl pritarimo AB „Klaipėdos nafta“ Stebėtojų tarybos konfidencialumo sutarties pagrindinėms sąlygoms.

Priimti sprendimai:

1. Dėl pritarimo AB „Klaipėdos nafta“ valdybos sprendimui sudaryti Krantinės infrastruktūros ir suprastruktūros projektavimo, pirkimo ir statybos sutartį su skelbiamų derybų būdu „Uosto infrastruktūros (krantinės (angl. jetty)) su suprastruktūra (įranga) projektavimo ir statybos darbai“ laimėtoju:

Pritarti AB „Klaipėdos nafta“ valdybos sprendimui:

"1.1. Su AB „Klaipėdos nafta“ vykdyto viešojo pirkimo skelbiamų derybų būdu „Uosto infrastruktūros (krantinės (angl. jetty)) su suprastruktūra (įranga) projektavimo ir statybos darbai“ laimėtoju, pasiūliusiu mažiausią kainą - Akciju sabiedriba (liet. k. - akcine bendrove) „BMGS” (toliau – Rangovas), sudaryti sutartį (toliau – Sutartis) dėl suskystintų gamtinių dujų terminalo (toliau – SGDT) uosto infrastruktūros (krantinės (angl. jetty)) su suprastruktūra (įranga) projektavimo ir statybos darbų (toliau – Darbai).

1.2. Bendra pagal Sutartį atliekamų Darbų fiksuota kaina turi būti ne didesnė kaip 27.190.000 (dvidešimt septyni milijonai vienas šimtas devyniasdešimt tūkstančių) EUR be PVM. Fiksuota Sutarties kaina gali didėti tik išimtiniais Sutartyje aptartais atvejais. AB „Klaipėdos nafta“ fiksuotą Sutarties kainą moka tik už faktiškai atliktus Darbus.

1.3. Visi Darbai turi būti atlikti iki 2014 m. spalio 1 d. Darbų atlikimo terminas gali būti pratęstas tik išimtiniais Sutartyje aptartais atvejais.

1.4. Nustatyti, kad šie valdybos sprendimai įsigalioja po to, kai jiems pritaria AB „Klaipėdos nafta“ visuotinis akcininkų susirinkimas, kaip tai numatyta AB „Klaipėdos nafta“ įstatų 16.10 str., ir sutartis su laimėtoju bus sudaroma po to, kai pasibaigs 15 dienų Sutarties sudarymo atidėjimo terminas, numatytas LR viešųjų pirkimų įstatymo 2 str. 22 d."

1.5. Bendrovės vadovybė papildomai įpareigojama, jei bendra Sutarties kaina didėtų daugiau kaip 10 proc. arba Sutarties įvykdymo galutinis terminas (2014 m. spalio 1 d.) būtų pratęsiamas daugiau kaip 30 dienų, siekiant užtikrinti tinkamą Sutarties keitimo kontrolę, atitinkamai Sutarties kainos didinimui ir (ar) Sutarties vykdymo termino pratęsimui turi būti gautas Bendrovės valdybos pritarimas."

2. Dėl pritarimo AB „Klaipėdos nafta“ Stebėtojų tarybos konfidencialumo sutarties pagrindinėms sąlygoms:

"Pritarti AB „Klaipėdos nafta“ Stebėtojų tarybos konfidencialumo sutarties pagrindinėms sąlygoms."

 

Priedai:

1. AB „Klaipėdos nafta“ Stebėtojų tarybos konfidencialumo sutarties pagrindinių sąlygų projektas (1 egz., 3 psl.).

 

         Mantas Bartuška, Finansų ir administravimo departamento direktorius, 8 46 391 763


Attachments

Konfidencialumo sutartis su ST (Klaipedos nafta VAS) 2013-04-05 (LT).pdf