Præcisering vedrørende beskrivelse af Foresight Groups aktiviteter gengivet i Greentech Energy Systems A/S selskabsmeddelelse nr. 6/2013


  

København, den 5. april 2013

 

Selskabsmeddelelse nr. 10/2013

 

 

Præcisering vedrørende beskrivelse af Foresight-gruppens aktiviteter i Greentech Energy Systems A/S’ selskabsmeddelelse nr. 6/2013

Torsdag den 7. marts 2013 offentliggjorde Greentech Energy Systems A/S en selskabsmeddelelse (nr. 6/2013) om underskrivelsen af et term sheet vedrørende en Joint Venture-aftale med Foresight-gruppen (Greentech: 51 % – Foresight: 49 %) med det formål at investere i solprojekter i USA.

Da Greentech er blevet gjort opmærksom på, at beskrivelsen af Foresights aktiviteter i ovennævnte selskabsmeddelelse kan blive misforstået, offentliggør Greentech denne præcisering for at undgå misforståelser.

Greentech bekræfter alle oplysninger vedrørende underskrivelsen af det term sheet, som blev offentliggjort i Selskabsmeddelelse nr. 6/2013. Men specifikt med hensyn til beskrivelsen af den potentielle fremtidige partner, præciserer Greentech, at Foresight-gruppen har stor erfaring med investering og drift inden for solindustrien med solanlæg på mere end 100 MW under administration i Storbritannien og Sydeuropa og  p.t. planlægger at foretage infrastrukturinvesteringer inden for vedvarende energi i Nordamerika samt har aktiviteter i USA, Canada-Ontario, Brasilien, Sydeuropa, Storbritannien, Mellemøsten og Nordafrika (MENA-landene) samt Golfstaterne (GCC-landene) under overvejelse.

   

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

 

  

For yderligere information:

Adm. direktør Sigieri Diaz della Vittoria Pallavicini, tel: +45 33 36 42 02

Bestyrelsesformand Peter Høstgaard-Jensen, tel: +45 40 10 88 71