Tecnotree ja Lap GreenN uudistavat strategisen kumppanuutensa ja sopivat saatavista


Tecnotree Oyj
Pörssitiedote
8.4.2013 klo 15.15

Tecnotree ja Lap GreenN ovat päättäneet uudistavansa strategisen kumppanuutensa ja ovat siihen liittyen sopineet aiemmin Tecnotreen tilinpäätöksessä mainittuihin saataviin liittyvistä erimielisyyksistään. Osapuolet ovat sopineet tulevan yhteistyönsä ehdoista yhteensä 5,5 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvosta. Maksut jakaantuvat vuosille 2013 ja 2014. Osana tätä sopimusta Tecnotree käynnistää uudelleen asiakkaalla olevien järjestelmien ylläpitopalvelut täysimääräisesti ja päivittää käytössä olevat järjestelmät uusimpiin versioihin seuraavien 18 kuukauden aikana. Tecnotree kirjaa tehdyn sopimuksen mukaiset tuotot kunkin maksun varmistuttua. Nyt syntyneellä sopimuksella osapuolet ilmaisevat aikomuksensa syventää kumppanuuttaan myös uusilla alueilla.

Kaj Hagros, Tecnotreen toimitusjohtaja kommentoi: ”Tecnotree on iloinen voidessaan aloittaa liiketoiminnan uudelleen merkittävän afrikkalaisen operaattorikonserni Lap GreenN:n kanssa. Tämänpäiväinen sopimus on saavutettu hyvässä hengessä ja yhteistyössä. Se vahvistaa kumppanuutta, jolla ylläpidetään ja kehitetään nykyisiä järjestelmiä tarkoituksena laajentaa niiden kattavuutta.”

Wafik Al Shater, Lap GreenN:n toimitusjohtaja sanoo: ”Olemme tyytyväisiä päästyämme sopimukseen ja vakiinnuttaessamme suhteemme avainkumppanimme Tecnotreen kanssa. Lap GreenN:llä on uusi johtoryhmä ja se suunnittelee laajentavansa toimintaansa nykyisten Norsunluurannikon, Ugandan ja Etelä-Sudanin lisäksi myös muille alueille. Syvennämme mielellämme yhteistyötämme Tecnotreen kanssa, joka on kumppanimme liiketoiminnan IT-järjestelmien toimittajana koko mobiilioperaattoriverkostollemme.”

TECNOTREE OYJ

 

LISÄTIETOJA
Kaj Hagros, toimitusjohtaja, puhelin 040 849 1749

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.tecnotree.com

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen teleoperaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa tietoliikennepalvelujen tarjoajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja. Tecnotreen ratkaisujen avulla operaattorit voivat tarjota yksilöllisiä palvelupaketteja, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiöllä on yli 1100 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria yli 70 eri maassa. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

Lap GreenN lyhyesti
Lap GreenN, joka toimii nykyisin Green Networksin nimellä, on Libyan valtion Libyan African Investment Portfolion (LAP)  telekommunikaatioyritys, joka keskittyy kehittyvien markkinoiden telekommunikaatiosektorille. Green Networks on kokonaisvaltaisten kommunikaatioratkaisujen tarjoaja, kattaen  mobiilin ja kiinteän linjan puheen, datan, internetin ja liiketoiminnan jatkuvuuspalvelut. Yhtiö toimii Itä- ja Länsi-Afrikassa.